Ασχολούνται με τον Τσάκα αντί για αυτά που ειπώθηκαν

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ BLOGS



Καλησπέρα σε όλους! Πάνε να μας τρελάνουν ακόμα και τα Παναθηναϊκά μέσα όπως site κτλ που αντί να ασχολούνται με το τι ειπώθηκε από τον Μώραλη και τον Γαβαθιώτη λένε για την τάπα που και καλά έριξε ο Κωσταντίνου στον Τσάκα!

Συγκεκριμένα πολλά site αναφέρουν :


Ο κ. Κωνσταντίνου εκπροσωπεί τα μέλη του ΔΣ στο πάνελ της εκπομπής Δίκη του ΣΚΑΪ και σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βλάση Τσάκα, του εξέφρασε μεταξύ άλλων την δυσαρέσκεια του ΔΣ για τα όσα διαρρέει στον Τύπο και τα σχέδια που έχει για το Τριφύλλι, χωρίς ακόμη να έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική εξέλιξη στην αγορά των μετοχών του Τζίγγερ από τον πρίγκιπα που εκπροσωπεί.

Ο κ. Κωνσταντίνου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λέτε ότι θέλετε κ. Τσάκα και κάνετε κακό στο όνομα του Παναθηναϊκού. Εγώ θέλω ο Παναθηναϊκός να έχει την ηρεμία του εσείς δεν τον αφήνετε η ομάδα έχει ανάγκη από ανθρώπους που βγαίνουν στο φως και στηρίζουν τα όσα λένε και όχι χωρίς στοιχεία να λένε διάφορα εξωπραγματικά πράγματα για την ελληνική πραγματικότητα, και πως θα φέρουν Ροναλντίνο και Ντρογκμπά. Έτσι κάνετε κακό στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει ΔΣ και πρέπει να το σέβεστε και όχι να λέτε κάθε λίγο ότι θα διώξω εκείνον, θα φύγει ο άλλος, και τέτοια πράγματα. Από τη στιγμή που ο πρίγκιπας δεν εμφανίσει τα χρήματα που συμφώνησε να βάλει στο ΜοU μέχρι την επόμενη Δευτέρα, τότε και εμείς στο ΔΣ θα δώσουμε μία ευκαιρία στην Arboris Capital να μας φέρει νέο επενδυτή».

Ο Τσάκας από την πλευρά του άφησε αιχμές για τις φωνές που ακούγονται μέσα από την ΠΑΕ και είναι αντίθετοι με την πολιτική που ακολουθεί ο εκπρόσωπος του Σουλτάν, λέγοντας πως υπάρχει «φόβος για την καρέκλα» και ότι «μετά από τόσο καιρό εξακολουθεί να υπάρχει μία νοοτροπία εσωστρέφειας μέσα στον Παναθηναϊκό».

Για τον ερχομό του πρίγκιπα είπε ότι την Τετάρτη θα γνωρίζει περισσότερα για το πρόγραμμα του Σουλτάν αλ Σαούντ, ενώ ζήτησε περισσότερο σεβασμό από όλους, όταν αναφέρονται στο πρόσωπο του πρίγκιπα.

Για το πότε θα μπουν τα χρήματα στην ΠΑΕ, ο Τσάκας τόνισε ότι: «Ο όρος θα μπουν δεν είναι σωστός, καθώς τα χρήματα δεν μπαίνουν αλλά επιδικνύονται από μία τράπεζα της Κύπρου. Αυτό θα γίνει την Τετάρτη.

Τα χρήματα θα τα έχει η ΠΑΕ όταν ολοκληρωθεί ο έλεγχος και ο πρίγκιπας θα γίνει ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού. Βέβαια, ο νόμος τυπικά δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει πραγματικότητα η δέσμευση του υπουργού Γερουλάνου. Πάντως εμείς θα δείξουμε τα 15 εκ. ευρώ την Τετάρτη και θα αποδείξουμε ότι τα χρήματα υπάρχουν και περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι υπόλοιπες διαδικασίες»..

Εμείς ακούσαμε πολλά ωραία εκτός από αυτό, και θα ξεκινήσω με τον "κύριο Γαβαθίωτη που είπε  ότι εντολή έχει πάρει η διαιτησία να σφυρίζει  κατά του Ολυμπιακού θέλοντας να εννοηθεί ότι ο Παναθηναϊκός και η διοίκηση του έδωσε αυτή την εντολή και άλλα μαργαριτάρια που προωθούν την βία όπως ότι στο Οακα ο Ολυμπιακός δέχεται τρομοκρατία ενώ στο Καραΐσκάκη είναι πάντα όλα τέλεια ξεχνώντας φυσικά τα περσινά και την Ριζούπολη. Περνώντας στον "κύριο" Μώραλη αναφέρθηκε συγκεκριμένα :  «Ευχαριστώ τον κ. Κωνσταντίνου για τα καλά του λόγια, τα είπαμε και το Σάββατο από κοντά κατά τη διάρκεια του ματς. Αυτό που έγινε δεν ήταν τυχαίο. Διοίκηση, παίκτες, προπονητής και κόσμος δούλεψαν πολύ για να γίνει ένας καλός αγώνας και να είναι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο.

Τις προηγούμενες ημέρες ο σταθμός σας ο ΣΚΑΙ και εσείς, αλλά και μέσα από την εφημερίδα που αρθρογραφείτε και από το ραδιόφωνο βάλετε συνεχώς κατά του Ολυμπιακού και επιχειρήσατε να διαμορφώσετε κλίμα για τη διαιτησία. Ανεβάσατε υψηλούς τόνους για τον ορισμό του Γιάχου και για τη διαιτησία που θα κάνει, ενώ λέγατε ότι ο Ολυμπιακός παρενέβη στην ΕΠΟ για τον κόκκινο Γιαχο και πως επιβλήθηκε από τον Ολυμπιακό ο συγκεκριμμένος διαιτητής για να κάνει εγκλήματα και να πάρει το ματς ο Ολυμπιακός.

Αυτό ευτυχώς δεν έγινε, αλλά αν γινόταν ένα ανθρώπινο λάθος που θα έκρινε τον αγώνα τι θα γινόταν; Ο κόσμος θα ξεσηκωνόταν, θα είχαμε συνεχόμενες εκπομπές, σενάρια για παρασκήνιο κλπ. Δεν μπορείτε να πιέζετε και να “τρομοκρατείτε” τον κόσμο πριν δείτε τη διαιτησία ενός ανθρώπου. Το καταδικάζω αυτό από όποια πλευρά και αν γίνεται κάτι τέτοιο (κριτική κατά διαιτητή πριν τον αγώνα)».

Ο κ. Θωμαΐδης απάντησε χαρακτηριστικά από την πλευρά του: Δεν είχα την γνώμη ότι ο Γιάχος θα μπορούσε να σταθεί σε ένα ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, από όσα ματς είχα δει πριν το ντέρμπι. Απλά ήμουν αντίθετος από τον τρόπο που επιλέγει η ΕΠΟ τον ορισμό των διαιτητών».
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κατέληξε λέγοντας:«Αυτό είναι θέμα της ΚΕΔ και της ΕΠΟ και αφορά την ομοσπονδία. Δεν είναι κάτι που πρέπει να αφορά εμένα ή την εκπομπή σας. Εμένα με ενδιαφέρει ότι εδώ και καιρό μέσα από τον σταθμό σας υπάρχει μία παραπληροφόρηση για τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του. Επιχειρείτε να διαμορφώσετε μια περιρέουσα ατμόσφαιρα για την διαιτησία, ενώ με πρωτοστάτη τον σταθμό σας και εσάς μέσα από τις εκπομπές σας βάλετε κατά του Ολυμπιακού και του προέδρου του.

Ο κόσμος θα πρέπει να ξέρει ότι ο μεγαλομέτοχος του σταθμού σας, ο κ. Αλαφούζος, είναι ιδρυτικό μέλος της Παναθηναϊκής κίνησης. Αν υπάρχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, δεν το γνωρίζω, ωστόσο θα περιμέναμε να υπάρχει κάποια στοιχειώδη αντικειμενικότητα από τον σταθμό σας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ειδάλλως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του με όποιο νόμιμο μέσο».

H  Γραφικότητα ρέει άφθονη όπως καταλαβαίνεται και εντύπωση κάνει πού ούτε ένα πράσινο μέσο site-εφημερίδες κτλ δεν αναφέρθηκε σε αυτό το γεγονός! Ενωθείτε όπως εμείς για παράδειγμα στην Κοινή  Παναθηναϊκή  Δράση και πάψτε να δημιουργείτε θέματα στην ομάδα με διοικητικά στα όποια απλά αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει για να μπορούμε να έχουμε τελική γνώμη. Πιο σημαντική είναι η λασπολογία που δέχεται η ομάδα μας τόσα χρόνια από τους κόκκινους υπαλλήλους παρά το θέμα του Τσάκα! Είναι κρίμα η εσωστρέφεια και οι διαχωρισμοί να αρχίζουν από μέσα που υποτίθεται ότι προστατεύουν την ομάδα σου.

Σχόλια