Γαζώνει πιο πολύ κι απο τον Σισέ!


Αυτό που συμβαίνει με τον Λέτο την φετινή περίοδο είναι απίστευτο ,αφού εκτός απο το πάθος που βγάζει για την ομάδα και την συνεχή αυξανόμενη αγωνιστική του κατάσταση ,"πυρπολεί" παράλληλα σαν επιθετικός ολκής τα αντίπαλα δίχτυα.

Φτάσαμε την 9η αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό να έχει παίξει 7 ματς και τον Λέτο να έχει αγωνιστεί και σκοράρει σε όλα! Και επειδή το μυαλό αναπόφευκτα -αν και δεν τίθεται θέμα αντιπαλότητας ή σύγκρισης- πάει στον Τζιμπρίλ Σισέ και την αντίστοιχη εκτελεστική του δεινότητα ,είδαμε πως ο Αργεντίνος περνάει ακόμη και τον Γάλλο στα γκολ!!

Ούτε πέρυσι ,αλλά ούτε και
πρόπερσι ο Σισέ είχε καταφέρει την 9η αγωνιστική να έχει στην συγκομιδή του 10 γκολ. Και ουσιαστικά μιλάμε για 7η αγωνιστική. Ακόμη και πέρυσι που ο Τζιμπρίλαρος δεν σταματούσε να σκοράρει ,την αντίστοιχη περίοδο είχε 7 γκολ!

Δεν ξέρουμε που θα σταματήσουν τα μεγάλα ρεκόρ που δημιουργεί ο Λέτο ,αλλά σίγουρα αυτό που έχει καταφέρει είναι μοναδικό!

ΥΣ: Προφανώς και βοηθάει τον Λέτο ,ότι δεν υπάρχει επιθετικός στο σχήμα και του δίνεται περισσότερες φορές η ευκαιρία να τελειώνει τις φάσεις ,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως με τον Σισέ στην κορυφή της επίθεσης η ομάδα δεν θα ήταν καλύτερη. Γιατί απο σήμερα αυτό αρχίζουν και ...ψιλογράφουν διάφοροι δημοσιογράφοι.  

Σχόλια