Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει;


Πέντε αγωνιστικές και μετράμε πέντε ήττες με μόλις 1 πόντο μάγκες ..
Βρισκόμαστε στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος και πιθανότατα απο αύριο να είμαστε και στην τελευταία!

Κάποιοι ακόμη μπορεί να μην έχουν νιώσει στο πετσί τους ,την ξεφτίλα που έρχεται! Και αυτό φάνηκε απο τις άδειες κερκίδες για ακόμη μια φορά με τον κόσμο να γυρνάει την πλάτη σε αυτό το τμήμα και απο τις δηλώσεις του Πανταλέων ,που αντί να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να μας εξηγήσει πως "σεβόντουσαν" τα ατελείωτα φράγκα που έσκαγε ο Βλάσσης στο τμήμα ,κάθεται και κάνει δηλώσεις μιλώντας για άλλων ευθύνες και dvd.

Ναι οκ ,πολύ ωραίες και λαϊκιστικές οι δηλώσεις σου Σωτήρη ,αλλά να λες τα πράγματα με το όνομα τους ..

Κάποτε θα πάρουν όλοι πρέφα την ντροπή που είναι έτοιμη να ..."ντύσει" αυτό το τμήμα ..ελπίζω μόνο να μην είναι όταν θα έχουμε πέσει και μαθηματικά στην Α2.

Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΛΑΣΣΗ ΣΩΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΕΡΧΟΣΑΣΤΑΝ ΤΡΙΤΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως δεν έχεις άδικο και οι παίκτες έχουν την ευθύνη ειδικά στην περίοδο Σταθοκωστόπουλου όταν έχασαν δύο πρωταθλήματα με πλεονέκτημα έδρας το 2007 και το 2008. Έφτασε το τμήμα βόλει εκείνη την περίοδο να έχει μπάτζετ κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ,ποσό ασύλληπτο για τα ελληνικά δεδομένα. Δυστυχώς το καλοκαίρι του 2010 χάθηκε η πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν υπήρχε μια ομάδα έτοιμη που είχε ήδη κατακτήσει το Κύπελλο, αγωνίστηκε στους τελικούς χωρίς Πανταλέων και Χριστοφιδέλη, και είχε περάσει στην 12αδα του Τσάμπιονς Λίγκ. Σαμικά, Ζαγκούμνι, Αγκάμεζ εάν τους έδιναν τα οικονομικά εχέγγυα θα παρέμεναν στον σύλλογο, αλλά δυστυχώς η όλη "φούσκα" με τον Γκάμαρη που καθυστέρησε τις αποφάσεις μας έφεραν σε αυτά τα χάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου