Ο νέος Ραδιοφωνικός Σταθμός της Θύρας 13 είναι γεγονός! Κάθε Παρασκευή στις 9 ,εκπομπή!



Ενα εγχείρημα και ένα όνειρο αρκετών χρόνων πήρε σάρκα και οστά και η «Θύρα 13» απέκτησε τον δικό της ιντερνετικό σταθμό, την δική της ραδιοφωνική φωνή για να εκφράζει πάντα την άποψή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ και ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ όπως ξέρει να κάνει εδώ και δεκαετίες. Τα παιδιά το πάλευαν για αρκετό καιρό και τα κατάφεραν με την πρώτη εκπομπή να είναι προγραμματισμένη για τις 9 το βράδυ της Παρασκευής, φυσικά με το ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο να είναι στο επίκεντρο.

Η εκπομπή θα γίνεται από ειδικό χώρο στο κάστρο, στο παλάτι της «Θύρας 13» και σε πρώτη φάση θα είναι στον αέρα κάθε Παρασκευή, αλλά με την προοπτική να αυξηθούν οι εκπομπές και να γίνει ακόμα πιο δυνατή η παναθηναϊκή φωνή. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, σε αυτό το εγχείρημα να ενσωματωθεί και η εκπομπή του κλαμπ του Ζωγράφου που εδώ και καιρό εκπέμπει ραδιοφωνικά.

Σίγουρα είναι μια κίνηση άξια συγχαρητηρίων που φέρνει κοντά τον κόσμο του Παναθηναϊκού είτε μένει στην Ελλάδα, είτε στην άλλη άκρη της γης και αξίζει την στήριξή όλων μας.

Ο ιντερνετικός σταθμός της Θ.13 εκπέμπει από εδώ http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1680 ή να βαλετε κατευθειαν στο media player αυτο το url -> http://iservsp.mediacdn.com:80/gate13radio

Ο σταθμός θα εκπέμπει όλο το 24ωρο. Προς το παρόν θα παίζει μόνο μουσική και ίσως να υπάρχουν κάποιες διακοπές για τεχνικά ζητήματα, που όμως αφού ρολάρει το θέμα θα σταματήσουν.

Αντε και καλή αρχή μάγκες...

http://www.leoforos.gr/article/32753/e-phone-tes-th13

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου