O πάτος είναι ο υποβιβασμός. Ας μην χρειαστεί να φτάσουμε εκεί!


Η τρίτη σερί ήττα δεν μας λέει τίποτα. Η ομάδα φέτος δεν είναι ανταγωνιστική για επίπεδο πρωταθλητισμού ,ίσως ούτε καν για πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα. Άλλωστε μην ξεχνάμε τις δηλώσεις που είχε κάνει -πριν πάρουμε τους ξένους- ο προπονητής μας που μιλούσε για πιθανότητες υποβιβασμού της ομάδας. Ασχέτως ,αν μετά τις γύρισε γιατί είχαν ακουστεί άσχημα στα αυτιά πολλών.

Η ομάδα έχει δυνατότητες ,μπορεί να αποδώσει κατά διαστήματα καλό βόλλευ ,αλλά αυτό δεν θα ναι αρκετό ,αν αρχίζει να γίνεται όταν θα κυνηγάμε να μαζέψουμε βαθμούς για να μην πέσουμε κατηγορία. Γιατί εκεί το άγχος και η πίεση θα χρειάζονται μεγάλους παίκτες-προσωπικότητες που ...δεν έχουμε!

Για αυτό ,πρέπει να ξεκινήσει το μάζεμα βαθμών ,προτού βρεθούμε μπροστά σε "απρόοπτες" εκπλήξεις.

ΥΣ: Αν συνυπολογίσουμε κιόλας πως το βόλλευ είναι κυρίως άθλημα ψυχολογίας ,οι 3 σερί ήττες στο ξεκίνημα ,μπορεί να αποβούν καταστροφικές.

Σχόλια

  1. Ο Μπουτσουρής ήταν ρεαλιστής όταν μιλούσε περι υποβιβασμού, δυστυχώς αυτή ήταν η αλήθεια. Επίσης μην ξεχνάμε ότι η ομάδα ξεκίνησε τελευταία την προετοιμασία είκοσι ημέρες αργότερα απο όλους τους υπόλοιπους. Συν το γεγονός ότι ο Σαρατσένι ενσωματώθηκε πριν το παιχνίδι με τον Παμβοχαικό οπότε τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο.
    Καλώς η κακώς τα χρέη στο συγκεκριμένο τμήμα είναι πολλά ακόμα υπάρχουν οφειλές σε ξένους και Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οικονομική διαχείριση είναι το κλειδί για όλον τον Ερασιτέχνη,και η αιτία που έφτασε το χρέος σε αυτά τα δυσθεώρητα ύψη. Το καλοκαίρι του 2009 εάν γίνονταν οι κατάλληλες κινήσεις δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο. Δυστυχώς όμως οι "καρεκλοκένταυροι" που είχαν "αγκυλωθεί" στις καρέκλες δεν το κατάλαβαν έγκαιρα. 
    Και πέρισυ θα μπορούσαμε να έχουμε πιτσιρικάδες όπως τον Φιλίποφ και τον Φράγκο αλλά δυστυχώς η τότε διοίκηση αποδείχτηκε κατώτερη. Πιστέυω ότι τελικά η ομάδα θα βρεί τον δρόμο της και δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό. Τώρα παίζουμε με την Λαμία, μετά με τον Ηρακλή και στην συνέχεια θα διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω Προολυμπιακού, οπότε θα δοθεί η δυνατότητα στον Μπουτσουρή να δέσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου