ΚΙ ΟΜΩΣ ..ΕΝΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΘΙΓΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ ..(ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ/ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΙΚΟΥΣ)

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ!

Τώρα θα αρχίζουν να γράφουν οι παπαγάλοι (πράσινοι για να μην παρεξηγιόμαστε ..) πως βγήκε ο Βγενόπουλος και τα τσατσάκια του αρχίζουν να αναπαράγουν την Παιανία που έθιξε. 

Και εμείς σαν καλοί τσάτσοι και βλάκες (ο βλαξ ,του βλάκα κλπ) πρέπει να παίξουμε την κασέτα του..

Το αν τελικά ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αγόρασε ή του χαρίσανε την Παιανία δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έτσι κι αλλιώς το
κράτος μια ζωή μπορούσε και διευκόλυνε τον γαύρο σε ...χωροταξικά θέματα (τελευταίο παράδειγμα ο χώρος στο Δελφινάριο) και τον Παναθηναϊκό τον είχε πάντα στο περίμενε για το γηπεδικό (απο τις αρχές του 80 συγκεκριμένα). Για αυτό και δεν ανέβασα κάτι σχετικά με την μήνυση του πρώτου στον Βγενόπουλο. Γιατί δεν αφορά τον Σύλλογο ,αλλά τους δυο τους.

Όπως και ποτέ δεν είπα πως ο Βαρδινογιάννης είναι υποχρεωμένος να δωρίσει στον Παναθηναϊκό την Παιανία .Και να τους χαρίσαν την Παιανία ,λεφτά έχουν ρίξει και προφανώς θα είναι αρκετά ,για την δημιουργία και την συντήρηση του. Και έχουν βοηθήσει στο να έχει ο Παναθηναϊκός ένα προπονητικό κέντρο-στολίδι που του έχει αποφέρει και έμψυχα αποτελέσματα.

Και ξαναλέω ..ακόμη και να του χαρίσαν την Παιανία ,έχει ρίξει φράγκα ,οπότε ποιος ο λόγος να το δωρίσει κιόλας; Δεν μπορούνε να τον εξαναγκάσουν. Οπότε αυτό το θέμα δεν επιδέχεται και ανάλυσης.

Αυτό όμως που επιδέχεται ανάλυσης είναι οι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ που έβγαλε στην φόρα ο Βγενόπουλος και έχουν άμεση σχέση με τον Σύλλογο και την τωρινή αλλά και μελλοντική λειτουργία της ΠΑΕ. Και αν σκεφτούμε μάλιστα πως ο Τζίγγερ έχει καλύψει αυτό το γεγονός ,τότε η βαλίτσα πάει αρκετά μακριά ..

Συνοπτικά λοιπόν ..Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΚΑΤ ΣΤΙΣ 1/7/2011 ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 1.050.000€ (87,500€/ΜΗΝΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥΣ!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ;
ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ..

Για ποιο λόγο να το κάνει αυτό ο Τζίγγερ; 

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ,ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΜΕΛΗΤΕΑ;;


ΜΗΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΞΩ;; 

Και η πλάκα είναι πως όλοι λένε για την μήνυση του Βαρδινογιάννη και κανένας δεν κάθεται σε αυτό που δημοσίευσε ο Βγενόπουλος.

Περίεργο έτσι;

ΥΣ: ΓΗΠΕΛ και ΜΙΣΘΩΣΗ της Παιανίας δεν είναι θέματα που αφορούν την ΠΑΕ ;

ΥΣ2: Ο Γόντικας το συγκεκριμένο συμφωνητικό το υπέγραφε ενώ παράλληλα δήλωνε πως η ΠΑΕ έχει οικονομικά προβλήματα;;

ΥΣ3: Μπόμπολες ,Βωβοί ,MEGA ,STAR ,ΓΗΠΕΛ ,ΠΑΙΑΝΙΑ ...χτυπάει φλέβες ο Βγενόπουλος. Προφανώς κάτι παραπάνω θα ξέρει για να χτυπιέται και να πάει σε ολομέτωπη επίθεση με τον Τζίγγερ.

ΥΣ4: Αν ισχύουν τα του Πρίγκιπα ,προφανώς και να μην πάρει την ΠΑΕ ο Βγενόπουλος ,αφού ο άλλος θα σκάσει τόσα φράγκα και είναι τόσο ψημένος όσο λέει ..αλλά αν έχει σκοπό να βγάλει στην φόρα και έχει στοιχεία για όσα χτυπιέται ,να βγει να το κάνει να μάθει και ο κόσμος. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΥΣ5: Μην βγαίνετε και λέτε οι γνωστοί πως εσάς σας ενδιαφέρει να βρει τον δρόμο του ο Παναθηναϊκός. Για αυτήν την εσωστρέφεια όλοι έχουμε βάλει το χεράκι μας ..


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου