ΡΕ ΤΣΑΚΑ ,ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ...ΑΙΝΤΕ!


Μισό μήνα κλείσαμε αφότου μπήκε ο Τσάκας στις ζωές μας και μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάτημα κατάφερε κι έγινε ένας απο τους πιο γνωστούς Έλληνες που τον παίζουν καθημερινά όλα τα ΜΜΕ.

Μισό μήνα και επειδή έχουμε φάει σαν Παναθηναϊκοί στην μάπα ,μπόλικες υποσχέσεις ,δηλώσεις ,συνεντεύξεις και ανακοινώσεις ,δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτόν τον άνθρωπο να παίρνει σβάρνα όλους τους δημοσιογράφους και να μας απαγγείλει ποιήματα σε καθημερινή βάση .Απλά δεν αντέχω!!

Σήμερα πάλι μας είπε πως στην
χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα πάμε για ένα δώρο του Πρίγκιπα και γιατί όχι και την επιστροφή του Σισέ. Το καλοκαίρι έχουμε τα 50 μύρια που είναι ζεστά-ζεστά και περιμένουν στην γωνία και παράλληλα έκανε και ενωτικές δηλώσεις καλώντας όποιον θέλει και μπορεί να λάβει μέρος στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ και να συνταχθεί με το μέρος του πρίγκιπα. Χθες ενημέρωσε τον κόσμο πως θα υπάρξει σημαντική βοήθεια στον ερασιτέχνη ,πως το γήπεδο θα γίνει ,πως καλεί την Θύρα 13 σε διάλογο ...μόνο τους παλαίμαχους δεν μας είπε τι θα τους κάνει και τι σύστημα θα πει στον Φερέιρα να παίζει (αναλόγως τι αρέσει στον Πρίγκιπα)..

Βγαίνει κάθε μέρα σαν σίγουρος πως θα είναι κομμάτι της επόμενης μέρας της ΠΑΕ και κάνει δηλώσει για τα πάντα ,αγνοώντας πως πχ σήμερα δεν μπόρεσε να πιστοποιήσει την υπογραφή του Πρίγκιπα .Και ντρέπεται λέει να το ζητήσει απο τον Πρίγκιπα γιατί θα προσβάλει την Βασιλική οικογένεια ..

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ,ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ,ΣΠΡΩΞΤΕ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ!!

Έσπασε χθες λέει και την ρήτρα εμπιστευτικότητας και ξαναβγήκε στα ραδιόφωνα και έχει σπάσει τα @@ μας. Θα πάει και τώρα στην Κρήτη να ξεκουραστεί για 2 μέρες και μετά το πρόγραμμα έχει πάλι Τζέντα ..

Όπως πας ρε παλικάρι μου ,δεν φέρνεις πακέτο και τον Πρίγκιπα να τελειώνουμε;; Αφού ΤΟΣΟ την θέλετε την ΠΑΕ ,γιατί δεν φέρνεις και τον ίδιο τον Σουλτάν με τα χρυσά του ,να ξεμπερδεύουμε;; Αφού τόσες μέρες αυτό είναι το κόλλημα που υπάρχει ..τι φοβάται ο Πρίγκιπας; Μην μαζευτούν πολλά φλας ή μην μαθευτεί πως θέλει την ΠΑΕ;

ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ :Μια εταιρία που μπορεί να αγοραστεί ποικιλοτρόπως ,να πουληθεί δωρεάν  και οι διαπραγματεύσεις να κρατούν μέχρι και χρόνια ..

ΥΣ: 2 Οκτωβρίου θα ερχόταν ο Πρίγκιψ είχε πει ο Τσάκαλος πριν 2 εβδομάδες ...4 Οκτώβρη έχουμε σήμερα και η άφιξη του μεταφέρθηκε για 20 μέρες μετά ..

ΥΣ2: Αυτός ο Τζίγγερ θέλει να αγιάσει και δεν μπορεί ..πως να μην πιστέψεις αυτά που φωνάζουν τόσες μέρες οι ...άπιστοι Θωμάδες για στημένα σκηνικά ,όταν ακούς για Βουτσαράδες και κουμπαριές;; Τόσο μικρή χώρα είμαστε πια ρε πούστη μου;;


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ....ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ ΛΟΓΟ ΣΩΦΕΡ (ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΜΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΩΒΟΥΣ!!!) ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. assassin green13/12/12 3:14 μ.μ.

    EXO MATHI STIN ZOH MOY TO EKSIS.NA PISTEVO AYTO POY VLEPO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου