AXIOM CAPITAL ,ΜΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ..


Σε αντίθεση με τον Πρίγκιπα και τον Τσάκα που φέρονται σίγουροι για την αγορά της ΠΑΕ και μιλούν ως ιδιοκτήτες ,η Axiom Capital μέσα σε 3 μέρες έχει εκφράσει ενδιαφέρον ,έχει καταθέσει πρόταση ,έχουν έρθει στελέχη της και πραγματοποιήσανε ραντεβού με την πλευρά της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Ζητήσανε οικονομικό έλεγχο και εγγυήσεις για τον Βοτανικό ,ώστε να τρέξουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα.

Δεν κάθονται να πιάνουν όλα τα ΜΜΕ και να μας πεθαίνουν στις δηλώσεις.

ΥΣ: Ακούγεται πως και η Arboris δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια μέχρι τις 17/10 ,αλλά θα ζητήσει και αυτή συνάντηση. Πλέον όλα δείχνουν πως μπαίνουμε στην τελική ευθεία .

ΥΣ2: Ο Πρίγκιπας δηλώνει σίγουρος ,αλλά ακόμη να φέρουν έγγραφα που ζητάνε οι Βαρδινογιάννηδες. Σχεδόν μήνα έφτασε ..ο Τσάκας πήγε για τα έγγραφα και τελικά δεν τα έφερε .Ο Πρίγκιπας απο βδομάδα σε βδομάδα έρχεται ..

Σχόλια

  1. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 3:17 μ.μ.

    Ισραηλο-αμερικάνοι μπήκανε και στην Αγγλία και κατά κοινή ομολογία τα έκαναν μαντάρα,δεν ξέρουν πώς να τους διώξουν..
    Οι μεν Τζίλλετ και Χικς της Λίβερπουλ την έχουν φτάσει εδώ που την έφτασαν (δυστυχώς δεν έφταιγε για όλα ο Μπενίτεθ)και μετά προσπάθησαν να (μην) την πουλήσουν σε άλλους επενδυτές (Αμερικάνους πάλι).Οι δε οπαδοί της Μάντσεστερ είχαν κάνει μέχρι πρότινος επιτροπή προκειμένου να περάσει το πλειοψηφικό πακέτο στην κατοχή τους,διώνχοντας τη διοίκηση που εκμεταλλεύτηκε οικονομικά τον σύλλογο και τον έκανε να χρωστά 500 μύρια λίρες.Αν δεν πουλούσαν 90 μύρια τον Ρονάλντο + το πολύ καλό μάρκετινγκ(καλύτερο κι από της Μπαρτσελόνα),θα είχαν παρόμοια προβλήματα κι αυτοί.

    Η πιο ουδέτερη περίπτωση είναι αυτή της Άστον Βίλα, που έχει ανέβει ένα με 2 σκαλιά πιο πάνω σε σχέση με πριν.Και πάλι βέβαια το ρόστερ δεν άλλαξε πολύ.Η πιο ακριβή μεταγραφή τους είναι ο Downing με 12 μύρια λίρες..Κι αυτή αφού πούλησαν τον Μπάρυ στην Σίτι με το ίδιο ποσό.

    Δια του λόγου το αληθές http://www.sombrero.gr/2010/03/%CF%83%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%BD%CF%84/

    http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=76486

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Johnpetridis6313/12/12 3:17 μ.μ.

    gia pio logo prospa8ite na apaksiwsete ton prigipa?
    oute 2 wres den perasan apo tin anartisi sas kai i istoria tis axiom apodiknyete fouska....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για γιέλια....Εταιρία ΧΩΡΙΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗ....ΟΥΣΤ
    Μόνο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den apaksiwnoume ton prigipa ..apla ta xartia pou zitaei edw kai 3 evdomades o tzigger ,giati den ta exun emfanisei toso kairo?

    oso gia tous amerikanous ,auta pou grapsame itan me vasi oti ekdilwsane endiaferon kai kleisane amesa rantevou na katathesoun tin protasi tous.

    twra oti katathesan protasi laikis vasis se mia xwra pou palevei na min ptwxeusei kai o mesos ellinas na exei ta aparaitita gia na exei mia aksioprepi zwi ,einai apla asteio ..alla tin wra pou vgalame tin anartisi den to gnwrizame auto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου