2010-2011 TOP GREEN MOMENTS: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ!


8 Mαίου 2011 και όσο ασέβεια κι αν ακούγεται στα αυτιά πολλών ,η παραπάνω φωτογραφία ίσως συζητήθηκε και παίχτηκε περισσότερο ακόμη και απο αυτήν με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού.

Λίγο ότι το ευρωπαϊκό είχε κριθεί ουσιαστικά 1 μήνα πριν ,λίγο ότι οι κατακτήσεις των Ευρωπαϊκών έχουν γίνει συνήθεια ,λίγο ότι οι πρωταγωνιστές αυτής της φωτογραφίας αποτελούν ιστορικές μορφές για τον Σύλλογο και το ευρωπαϊκό (γιατί όχι και παγκόσμιο;) μπάσκετ ...λίγο ,λίγο ,λίγο ..αυτήν η φωτογραφία θα περάσει στην μηχανή του χρόνου και μετά απο κάποιες δεκαετίες θα συζητάμε για την μοναδική ευκαιρία που είχαμε να ζήσουμε και να θαυμάσουμε απο κοντά αυτές τις 2 μεγάλες προσωπικότητες και το μοναδικό δημιούργημα που λέγεται Μπασκετικός Παναθηναϊκός.

Η εν λόγω φωτογραφία αποτελεί και το
αποτέλεσμα δουλειάς όλων αυτών των χρόνων. Την άψογη συνεργασία ενός μοναδικού προπονητή ,με έναν μοναδικό αθλητή-μπασκεμπολίστα.

Και το αισιόδοξο της όλης υπόθεσης είναι πως όσο θα υπάρχουν αυτά τα 2 κομμάτια ,αυτού του υπέροχου παζλ (χωρίς να μειώνουμε όλους τους υπόλοιπους) ,τόσο πιο σίγουρες θα είναι οι μελλοντικές επιτυχίες για την ομάδα μας.

Στις 8 Μαίου ο Παναθηναϊκός πηρε το 6ο ευρωπαϊκό με χαρακτηριστική άνεση ,αφού ο Παναθηναϊκός με την δυναμική του και την φόρα του απο τα προημιτελικά έκανε να μοιάζει το final 4 της Βαρκελώνης ίσως και το πιο εύκολο .

Το δημιούργημα των Γιαννακόπουλων ,του Ομπράντοβιτς και των παικτών είναι κάτι το μοναδικό και σίγουρα πλέον μπορούμε να μιλάμε για το πιο πετυχημένο τμήμα του Ελληνικού Αθλητισμού.

Οι φωτογραφίες όμως έχουν πολύ περισσότερη αξία ,οπότε πάρτε να έχετε κείνο το final 4.

ΥΣ: Με διαφορά η πιο χρυσή σελίδα του Συλλόγου για την περυσινή περίοδο ..

ΥΣ2: Διαβάστε τις άλλες χαρακτηριστικές στιγμές της σαιζόν που μας πέρασε ,εδώ!










































Σχόλια