O ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ..Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΑ;



Σε μία σειρά αρχίζουν και μπαίνουν τα γεγονότα του φημολογούμενου ενδιαφέροντος του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για τον Παναθηναϊκό. Η αθλητική ιστοσελίδα apollon1891.gr έδωσε υπόσταση στο πρόσωπο που μέχρι τώρα, ακόμα και η ύπαρξη του αμφισβητούνταν έντονα.
Συγκεκριμένα, έδωσε στη
δημοσιότητα τη φωτογραφία και το ακριβές όνομα του Πρίγκιπα, όπως αυτό αναγράφεται στο διαβατήριο του. Ο ρεπόρτερ της ιστοσελίδας εξασφάλισε τη φωτοτυπία του διαβατηρίου, αφού ο Πρίγκιπας το είχε στείλει στο Υπουργείου Εξωτερικού, προκειμένου να εξασφαλίσει βίζα.
Σκοπός του ήταν να επισκεφτεί την Ελλάδα στις 2 Αυγούστου του 2011 και είχε κλείσει δωμάτια στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Το όνομα του είναι His Highness Prince Sultan Bin Nasser A. Bin Farhan Al Saud, ελαφρώς διαφοροποιημένο σε σχέση με αυτό που ανέφερε ο Βλάσης Τσάκας (Prince Sultan bin Nasser bin Abdul Rahman Al-Saud).
Παράλληλα, η ημερομηνία γεννήσεως (11/1/1986) που ανέφερε ο Τσάκας είναι η ίδια με αυτή που αναγράφεται στο διαβατήριο. Πάντως όπως προκύπτει από τον τίτλο Highness Prince, δεν βρίσκεται ανάμεσα στους συγγενείς πρώτου βαθμού του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα.
Το διαβατήριο είναι διπλωματικό, δείγμα ότι ο Πρίγκιπας δραστηριοποιείται στην εξωτερική πολιτική της χώρας του. Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα με την κατάληξη των επαφών του για την αγορά του Παναθηναϊκού, ουδείς πια μπορεί να αμφιβάλλει για την ύπαρξη του.

Σχόλια

  1. Να ευχόμαστε να είναι ..δεν υπάρχει άλλη λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την υπαρξη του να μην αμφιβαλει κανεις; Ισως !
    Για την οικονομικη του κατασταση και τον εκπρωσοπο του ομως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και βαιβεα υπραρχει! Ο Βγενοπουλος σε χαλαει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. akrivws ..kala kala den kseroume an ontws gnwrizei o ...tsakas auton ton prigkipa pou leei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου