AΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΘΑ! ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG!


Πριν κάμποσους μήνες είχαμε αλλάξει τον τρόπο να κάνετε σχόλια στις αναρτήσεις του blog και πλέον έφτασε η ώρα να το ξανα αλλάξουμε ,μιας και νομίζουμε πως βρήκαμε πιο εύκολο/προσιτό/ασφαλή τρόπο.

Απο σήμερα τα σχόλια του blog θα "τρέχουν" με την εφαρμογή της DISQUS που δίνει την δυνατότητα σε όποιον έχει:

Facebook account
Twitter account
Google account

να κάνει ελεύθερα σχόλια. Το μόνο που χρειάζεται θα είναι απλά να κάνετε log in σε κάποιο απο αυτά ,πιστεύοντας πως οι 3 συγκεκριμένοι διαδικτυακοί τόποι καλύπτουν ως επι το πλείστον όλους τους αναγνώστες μας και παράλληλα διαφυλάσσοντας την προστασία των σχολίων απο ανώνυμα που γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του γαμώντας το blog.

Παράλληλα ,θα έχετε την
δυνατότητα να δημοσιοποιείτε μια ανάρτηση που σας αρέσει ανεβάζοντας την είτε στο facebook είτε στο twitter (το λεγόμενο share..).

Kαι για να το κάνουμε και πιο λιανά ..

Κάτω απο τις αναρτήσεις θα εμφανίζεται το παρακάτω comment box :


Πάνω δεξιά και συγκεκριμένα στο γκρι πλαίσιο που γράφει DISQUS ,πατώντας το ,θα σας βγαίνει η δυνατότητα να κάνετε log in στον λογαριασμό σας στο facebook /twitter /google /open id και έτσι θα μπορείτε να κάνετε το σχόλιο σας.

Πάνω αριστερά στο "Μου αρέσει" μπορείτε να κάνετε το λεγόμενο like και στην συνέχεια να αναδημοσιεύσετε την ανάρτηση που σας αρέσει στο facebook ή στο twitter.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ BLOG.

AN ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ,ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ..


ΥΣ: Αν βγάζανε και στο blogger κάτι αντίστοιχο ,ώστε να μην αναγκαζόμαστε να ψάχνουμε άλλες πατέντες όλα θα ήταν πιο εύκολα .

ΥΣ2: Η DISQUS υπάρχει σε μεγάλα sites στο διαδίκτυο ,οπότε δεν έχουμε λόγο να μην πιστεύουμε πως θα κάτσει μια χαρά .

Σχόλια

  1. Δυστυχώς αδέρφια δεν δουλεύει στην έκδοση για κινητά! Όταν πάω να αφήσω σχόλιο από το IPhone, μου βγάζει το παλιό παράθυρο... αν δεν σας πειράζει αυτό, αφήστε το έτσι, καλύτερο είναι το disqus!

    ΥΓ. Αυτή είναι η μαλακία με το blogger, σου δίνει τόσες δυνατότητες να παίξεις και να πειραματιστείς, αλλά πάντα κάτι γίνεται και κάτι δεν δουλεύει όπως πρέπει... γι αυτό πήγα wordpress αν και ζαχάρωνα το blogger λόγω αυτών των χαρακτηριστικών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ne to tsekarame auto gia ta kinita kai logika tha to valoume na trexei me tin mi ekdosi tou blogger ..tha to doume

    thanks pantws gia tin paratirisi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου