ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ,ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!


Σήμερα είχαμε ανακοίνωση-απάντηση του Βγενόπουλου για αυτά που είπε χθες ο Σαμαράς και υποσχέθηκε συνέντευξη τύπου ώστε να εξηγήσει τα πάντα για το γήπεδα και να τονίσει τις ανακρίβειες που παρουσίασε χθες ο Σαμαράς για την ΓΗΠΕΛ και τον Βοτανικό. Σε αυτήν την ανακοίνωση λοιπόν ,ο Βγενόπουλος ζήτησε απο τον ίδιο τον Τζίγγερ να δώσει εγγυήσεις πως τρίτοι και δήμος δεν θα έχουν στον μέλλον καμία αξίωση για αποζημίωση απο την ΠΑΕ.

Και πείτε πως βγαίνει και το δηλώνει αυτό ο Τζίγγερ ..

Θα έχει καμία σημασία για τον Βγενόπουλο ,αν την ίδια στιγμή προχωράει το θέμα του Πρίγκιπα;
Κι ας είναι στο
ίδιο σκεπτικό και συμβαδίζουν οι προτάσεις Βγενόπουλου και Πρίγκιπα (ΑΜΚ τώρα ,περαιτέρω ενίσχυση το καλοκαίρι ,χτίσιμο γηπέδου).

Δεν μου φαίνεται πιθανό ότι ο Βγενόπουλος θα μπορούσε να μπει στην ΠΑΕ και να συνεργαστεί με μεγαλομέτοχο τον Πρίγκιπα ,τον οποίο μέχρι και σήμερα με τις πράξεις και τα λόγια του ,τον αμφισβητεί και στην ουσία δεν υπολογίζει την πρόταση του ,αφού την θεωρεί αβάσιμη και μη υπαρκτή. Ή κι ακόμη αν έμπαινε στην ΑΜΚ των 20 εκατομμυρίων ,εφόσον περνούσε η πρόταση του Πρίγκιπα, που έχει κάθε δικαίωμα ,δεν είμαι καθόλου σίγουρος πως πάλι μετά απο λίγο καιρό δεν θα υπήρχαν προβλήματα επικοινωνίας .Δηλαδή φανταστείτε τι show θα γίνεται με Τσάκα και Δομάζο στο ΔΣ ..

Οπότε με βάση αυτά ,δεν μπορώ να καταλάβω αν θα έχει όντως αξία να βγει ο Τζίγγερ και να δώσει τις εγγυήσεις που ζητάει ο Βγενόπουλος. Αν είναι να το κάνει σήμερα ,γιατί αν το κάνει αφού έχει προχωρήσει με την πρόταση του Πρίγκιπα τότε θα κερδίσει και τις εντυπώσεις (θα πει το ναι στον Βγενόπουλο και θα δείξει ο καλός της υπόθεσης) αλλά και την ουσία (θα έχει παραχωρήσει το 54,7%).

Τέλος ,δύο πολύ σημαντικές -κατ εμέ- παρατηρήσεις:

1. Υπάρχει προτεραιότητα στους νυν μετόχους να πάρουν το 54,7% σε σχέση με μη τωρινούς μετόχους ή όχι; Γιατί αν ισχύει το πρώτο και Πρίγκιπας να υπάρχει και λεφτά να έχει ,αν ο Βγενόπουλος έχει βρεί συμπαίκτες τότε έχει τον πρώτο λόγο. Βέβαια αυτήν την προτεραιότητα την αχρηστοποιεί ό,τι ώρα θέλει ο Τζίγγερ ,απλά μη απαντώντας στον Βγενόπουλο και προχωρώντας την πρόταση του Πρίγκιπα..

2. Αν μπει ο Πρίγκιπας στην ΠΑΕ και πάρει το πλειοψηφικό πακέτο ,φανταζόμαστε πως η κατασκευαστική του ίδιου θα αναλάβει την ανέγερση του νέου γηπέδου ,με την παρουσία της ΓΗΠΕΛ και τις διευκολύνσεις που θα του παρέχει ο Τζίγγερ σε κάποιο δεύτερο επίπεδο συζητήσεων μετά την μεταβίβαση της ΠΑΕ. Δεν ξέρω ,αλλά μου φαίνεται απίθανο ο Τζίγγερ να απεμπλακεί απο την υπόθεση του γηπέδου ..ειδικά αν μπει ο Πρίγκιπας στην ΠΑΕ.


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ........ΟΙ ΚΛΩΤΣΟΠΑΤΙΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.........ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ........ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ..........Ο "ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ" ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mισό λεπτό γιατι αρχίσαμε τα " αίματα "..Πιστεύει ειλικρινά κάνεις οτι ΑΝ ( και αυτό το ΑΝ είναι μεγάλο) η πρόταση του Πρίγκιπα είναι σοβαρή θα μπει σε διαδικασία σύγκρισης με την πρόταση του Βγενόπουλου....?Ας μη γελιόμαστε ..Αν δούμε τις προτάσεις στη θεωρητική τους βάση όπως είναι σήμερα 1 και 36 έχουμε και λέμε..Ο κύριος Βγενόπουλος έχει πει οτι δεν έχει λεφτά ο ίδιος να το πάρει πάνω του για την ΑΜΚ ..ούτε έχει υποσχεθεί το ακριβές ποσό που θα βάλει ο ίδιος . Σε ερώτηση που του έχει γίνει μας είπε οτι θα ψάξει για συμπαίκτες μας είχε πει πριν αρκετές μέρες οτι δεν έχει βρει κανέναν ακόμα...Οπότε παιδιά ...τα λεφτά που έχει υποσχεθεί ο Βγενόπουλος είναι εντελώς αόριστα. Μη μπερδεύετε την ΑΜΚ που είναι στα 15 εκ γιατι δεν ειπε ο Βγενο πόσα θα βάλει , εξάλλου υπάρχει πάντα η περίπτωση να μην καλυφθεί αυτή..

    Τώρα για το γήπεδο μας έχει πει οτι ολόκληρο το πρότζεκτ στο Βοτανικό δε θα το συνεχίσει ! Παρότι αυτό που φαίνεται να λείπει είναι τα χρήματα. Κόστος από Σαμαρά 98 εκ και ο κύριος Βγενόπουλος μας έκανε συγκρισεις με το προκατ της Λάρισας..Όποτε για το γήπεδο η πρόταση του είναι πάλι αυθαίρετη γήπεδο στα Περιξ του Οακά..χωρίς προετοιμασία χωρίς σχέδιο ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ χωρίς τίποτα...Καλά εννοείται πως για μεταγραφές δεν μας έχει πει τίποτα...


    Και έχουμε την ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ πρόταση του πρίγκιπα...
    20 εκατομμύρια άμεσα τα οποία ο ίδιος εγγυάται οτι θα τα βάλει ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ! Και όχι σε μια ΑΜΚ που συνήθως διαρκεί 2 μήνες...
    150 Εκατομμύρια το πρότζεκτ για το γήπεδο για το οποίο δεν έβαλε ΟΡΟΥΣ οπότε κάλλιστα μπορεί να γίνει στο ΒΟτανικό με το ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΕΤΟΙΜΟ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ !!!
    50 Εκατομμύρια για μεταγραφές..

    Ε λοιπόν δεν υπάρχει καμία σύγκριση στις ΔΥΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ με την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ και το ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ οτι και οι δύο είναι σοβαρές και ΑΛΗΘΙΝΕΣ..

    Τώρα για τον εμφύλιο ποιοι θα είναι τόσο ηλίθιοι και από τις δύο πλευρές του εμφυλίου ωστε να σταματήσουν την πρόοδο του Παναθηναικού είτε με τον πρίγκιπα είτε με τον Βγενόπουλο ? Αλλά τι ρωτάω αυτά στον Παναθηναικό τα έχουμε ψωμοτύρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου