ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΓΗΠΕΛ: ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ!



Παρακολουθώ εδώ και λίγες εβδομάδες την προσπάθεια που κάνει ο κ. Α. Βγενόπουλος, μόνος του προς το παρόν, για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού και θλίβομαι διότι αντιλαμβάνομαι τον επικοινωνιακό πόλεμο που υφίσταται. Επειδή θέλω να είμαι όσο μπορώ αντικειμενικός και δίκαιος, θεωρώ ότι ο κ. Βαρδινογιάννης με τη στάση που τηρεί στο θέμα της ΓΗΠΕΛ δεν συνεισφέρει ώστε να βρεθεί μια αξιοπρεπής διάδοχη κατάσταση, κάτι που χρειάζεται η ομάδα μας σήμερα περισσότερο από ποτέ.
Παρότι έχω αποχωρήσει από τα κοινά του Παναθηναϊκού λόγω της νοσηρής κατάστασης που επικρατεί και στα εσωτερικά μας αλλά και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, αισθάνομαι υποχρεωμένος να επιτρέψω στον κ. Βγενόπουλο εφόσον το κρίνει σκόπιμο για το καλό του Παναθηναϊκού μας, να δώσει στη δημοσιότητα επιστολές που αντάλλαξα με τον κ. Βαρδινογιάννη για το θέμα της ΓΗΠΕΛ με την ιδιότητά μου ως μέλους του Διοικητικού της Συμβουλίου. Η πρωτοβουλία αυτή, ίσως δώσει και μία απάντηση στον γνωστό λιβελλογράφο του περιβάλλοντος του κ. Βαρδινογιάννη (παρότι ο ίδιος ο ΙΒΒ τον έχει αποκηρύξει δημοσίως και ιδιωτικώς) μιας και ενέπλεξε το όνομά μου και τη στάση μου σε σχέση με την ΓΗΠΕΛ σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή.
Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και να εκτιμήσει όπως νομίζει τη σημερινή μου πρωτοβουλία, την οποία πήρα γνωρίζοντας ότι κινδυνεύω να τοποθετηθώ κι εγώ στο κέντρο της λάσπης.

Σχόλια

  1. Aυτός μας έλλειπε..τώρα εχει εξαφανιστεί από τον Παναθηναικό εδώ και 1.5 χρόνο..και παρόλα αυτά συνεχίζει να βγάζει ανακοινώσεις...Ρε μέτοχοι - αμέτοχοι καταλάβετε κάτι..με τις ανακοινώσεις δεν αγοράζετε καμία ομάδα μόνο ρεζίλι γίνεστε σε όποιον έχει λίγο μυαλό ...

    Να βγάλει μας λέει ο κύριος Ξυλάς τις επιστολές..βγάλε τις εσύ γιατι δηλαδή βγάζεις ανακοίνωση για να τις βγάλει στη φόρα ο Βγενόπουλος...ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ !!!

    Καλά σας αποκάλεσε ο Παυλάρας και ο Θανασάρας αλεξιπτωτιστές πόσο δίκαιο είχε....

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ..ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tin anakoinwsi tin evgale pio poli gia na min blextei to onoma tou stis laspologies tou gotzou ..

    pantws den einai katholou tixaio pou oloi oi neoi metoxoi exoun na poun kati kako gia ton gkotzo kai tous fernei se tetoio simeio wste na ekdidoun kai anakoinwseis gia parti tou ..tromero den einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατά τη γνώμη πολλή σημασία έχει δωθεί στον Γκότζο..Δε λέω οτι δεν έχει κάνει και αυτός ζημιά και σίγουρα είναι ανεπιθύμητος..Θεωρώ όμως πως είναι πλέον στο περιθώριο. Του κόψανε την εκπομπή στο Σπορτ - φμ και το μόνο του βήμα πλέον είναι η εφημερίδα του που την παίρνουνε 1000 άτομα ..Πόσο αξία λοιπόν έχει ο Γκότζος..?Δε νομίζω οτι σοβαροί επιχειρηματίες θα έπρεπε να ασχολούνται με το άτομο του..
    Και να σου πω και κάτι άλλο νομίζω οτι έχουνε βρει και οι πολυμετοχικοί τον Γκότζο και τον χτυπάνε επειδή δεν έχουνε την δύναμη ? τα επιχειρήματα ? το θάρρος ? πες το όπως θες..να " χτυπήσουν " το Βαρδινογιάννη..Οπότε χρησιμοποιούνε την τακτική " τα λέω στη νύφη να τα ακούσει η πεθερά.."

    Ουσιαστικά όμως η όλη ανακοίνωση έχει προσωπικούς στόχους και ωφέλη..και δεν έχει γνώμονα τον Παναθηναικό ..Αλλά ούτε και κερδίζει γενικά ο Παναθηναικός κάτι από όλες αυτές τις ανακοίνωσης όλων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου