ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!


Ανεβάζω την συγκεκριμένη άποψη δίχως να έχω διαβάσει τι λένε τα sites και Παναθηναϊκοί.

Εκτός του ότι τόνισε πως ο Τσάκας και η όλη ιστορία δεν έχει βάση (φαντάζομαι έχοντας ρωτήσει και μάθει ,αφού ξέρει και πολύ κόσμο απο την Σ.Αραβία μιας και συνεργάζεται τόσα χρόνια) ,εγώ έβγαλα το όλο μου συμπέρασμα στην τελευταία του πρόταση που έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ και με άλλον Έλληνα επιχειρηματία στην ηγεσία της ,αρκεί να μην εμπλέκεται πουθενά ο Τζίγγερ.

Θα μου επιτρέψετε να συνεχίσω αυτήν την πρόταση και να πιστεύω πως και ...
αλλοδαπός επιχειρηματίας να εμφανιστεί ο Βγενόπουλος δεν θα αποχωρηστεί το ποσοστό του τόσο εύκολα. Και αυτό γιατί μόλις ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ ,ο Παναθηναϊκός θα έχει αποκτήσει μέσα σε διάστημα 2 ετών (και το λέω με πάσα σιγουριά!) το δικό του γήπεδο ,κατάσταση η οποία θα επιφέρει πιθανότατα κέρδη στους μετόχους (ή τουλάχιστον όχι ζημίες) και επειδή ...αυτό που λέμε τόσο καιρό. Ακόμη και μέτοχος στον Παναθηναϊκό να είσαι ,αυτό αποτελεί δύναμη. Πόσο μάλλον για έναν Βγενόπουλο που τον λαικισμό τον έχει και με το παραπάνω.

ΥΣ: Όσον αφορά την ΓΗΠΕΛ που παίζει συνέχεια τις τελευταίες μέρες θα πω 2 πραγματάκια:

1. Απο αυτό εδώ το blog ,το συγκεκριμένο θέμα το έχουμε τονίσει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές απο τον προηγούμενο χειμώνα και δεν μας ήρθε ξαφνική επιφώτηση με την τελευταία συνέντευξη του Βγενόπουλου. Έχουν φύγει σημαντικά ποσά για την ΓΗΠΕΛ και αυτό κανένας δεν μπορεί να το αμφισβιτήσει.

2. Ο Τζίγγερ γιατί ακόμη να τοποθετηθεί επι της ΓΗΠΕΛ; Αν δεν ήταν σε κανένα θέμα φάουλ ,θα είχε λήξει την υπόθεση αυτή .Αντί για αυτό μας προέκυψε ο Τσάκας ..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου