ΣΤΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΤΟ;


Ο δικαστής της Νάπολη συμπεριέλαβε μέσα στα ύποπτα ματς που έψαξε κι ένα της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα αυτό με την Δυναμό Τιφλύδας για τα προκριματικά του champions league το καλοκαίρι του 2008. Να σημειώσουμε πως εκείνο το ματς ήταν και το πρώτο επίσημο της πολυμετοχικότητας!

Και τώρα η άποψη μας:


1. Το εν λόγω ματς αν υπάρχει περίπτωση να ήταν στημένο απο την μεριά μας ,για θετικό σκορ ,μου φαίνεται ολίγον περίεργο αφού η ομάδα μας ήταν κλάσεις ανώτερη και δεν θα χρειαζόταν κάποια διαιτητική εύνοια για να πάρει εκείνο το ματς ,όπου και νίκησε με 3-0 καθαρίζοντας την πρόκριση.

2. Συνήθως αυτά τα ματς κρίνονται ύποπτα απο περίεργες ποσότητες στοιχηματισμών και συνήθως οι ανατροπές σε ημίχρονα/τελικά είναι αυτές που πληρώνουν. Το συγκεκριμένο ματς ήταν 1/1 ,δηλαδή καμία ανατροπή (ούτε μερική) ,άρα το μόνο που θα άξιζε για ποντάρισμα και θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή θα ήταν να χτυπάγανε πονταρίσματα για ακριβές σκορ.

Όπως και να χει ,θα δείξουν οι εξελίξεις..
Αλλά τους τελευταίους μήνες έχουν ακουστεί πολλά για στημένα που εμπλέκεται και η ομάδα μας και δεν είναι πάντα για υπέρ της αποτελέσματα. (με Ξάνθη-Πανιώνιο-Όφη το 2008 ,με Καβάλα το 2010 ,με Ηρακλή το 2010 )

Σχόλια