ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ;


Σύμφωνα με πηγές του gazzetta.gr κατευθείαν από τη Σαουδική Αραβία, το μπέρδεμα με τον Σουλτάν που ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Αλληλοσυγκρουόμενα τα στοιχεία που προκύπτουν από την επιστολή. Το... μυστηριώδες «Φαρχάν» που δεν υπάρχει πουθενά στη βασιλική οικογένεια, αλλά ούτε και στην επιστολή και οι αναζητήσεις της πρεσβείας!


Παρακολουθώντας προσεκτικά την επιστολή και σύμφωνα με όσα μας μετέφεραν από τη Σαουδική Αραβία σχετικά με την σφραγίδα, το "Φαρχάν" δεν
προκύπτει από πουθενά, ενώ δεν υπάρχει πουθενά τέτοιο όνομα στην βασιλική οικογένεια. Και μιλάμε για μία πραγματικά τεράστια οικογένεια. Οπότε μπορεί κάλλιστα κάποιος να υποθέσει είτε ότι ουσιαστικά κάτι... δεν πάει καλά με τον «Πρίγκηπα», είτε ότι έγινε λάθος στην μεταφορά του ονόματος από τα αραβικά, είτε ακόμα ότι έγινε σκοπίμως, προς αποφυγήν αναζήτησης στοιχείων για το πραγματικό όνομα του «Πρίγκηπα». Το πλήρες όνομα, όπως μεταφράζεται από τα αραβικά, πάντα βάσει με την επιστολή,  είναι Σουλτάν Μπιν Νασέρ Μπιν Αμπντούλ Ραμχάν αλ Σαούντ.



Οπως προκύπτει λοιπόν, δεν υπάρχει άμεση σχέση με τη βασιλική οικογένεια και ούτε φυσικά πρόκειται να αναλάβει κάποιο θρόνο. Οι διάδοχοι του θρόνου στη Σαουδική Αραβία είναι τρεις και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αυτός είναι μετά τους χίλιους πρώτους! Προσοχή, μιλάμε πάντα για το όνομα χωρίς το συνθετικό «Φαρχάν» Επίσης, στην υπογραφή του γράφει his Ηighness. Τα άτομα που σχετίζονται άμεσα με τη βασιλική οικογένεια, που δηλαδή ο πατέρας τους ή ο παππούς τους ήταν βασιλιάς ή κάποιο από τααδέρφια τους πραγματικός διάδοχος, υπογράφουν με τον τίτλο his royal highness. Κατά τα άλλα, τα σύμβολα στο χαρτί είναι αυτά που χρησιμοποιούνται επίσημα από τη βασιλική οικογένεια. Οπότε ενώ υπάρχει κάθε επισημότητα που προδιαθέτει για μέλος βασιλικής οικογένειας, στο τέλος υπογράφει ως his highness! Eναν τίτλο, ο οποίος είναι πολύ συνηθισμένος στη Σαουδική Αραβία.

Η εμπλοκή με τα πετρέλαια
Πηγές από το περιβάλλον του Σουλτάν ανέφεραν ότι ασχολείται και με πετρέλαια. Οι πετρελαιοπηγές στην Σαουηδική Αραβία εκμεταλλεύονται από την Saudi Aramco, η οποία είναι κρατική, άρα φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι η βασιλική οικογένεια ελέγχει τα πετρέλαια και φυσικά μιλάμε για απίστευτα ποσά. Αν κάποιος όμως δεν αποτελεί μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν μπορεί να εμπλακεί με εκμετάλλευση πετρελαιοπηγών....

Το... ψάχνει η πρεσβεία!
Το gazzetta.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι έρευνες για την ταυτοτητα και τις δραστηριότητες του πρίγκηπα έχει ξεκινήσει και η ελληνική πρεσβεία στην Σαουηδική Αραβία, η οποία παρακολουθεί στενά το θέμα, χωρίς ωστόσο να έχει φτάσει κάτι επίσημο σε αυτήν.



http://www.gazzetta.gr/article/item/225532-gazzettagr-apokaluptei-ton-prigepa

Σχόλια