ΤΖΙΓΓΕΡ ,ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΠΡΕΦΑ!

Ένα λάθος μου ήταν ότι δεν έφερα κοντά μου τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Και όταν λέω κόσμο ,εννοώ τον συγκεκριμένο κόσμο. Nα τους πουλάω δωρεάν εισιτήρια ,αυτοί να δημιουργούν επεισόδια ,να τους βγάζω απο την φυλακή και να τους έχω στην ασφάλεια μου. Λυπάμαι που αυτός ο χώρος χαρακτηρίζεται γενικά συνδεσμιακός. Δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε τον χώρο γενικά έτσι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι συγκεκριμένα. Μου κόστισε αυτό. Όταν κάνανε αποχή πήραμε το νταμπλ το 2004!


O Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε αυτό που του ζητούσε ο κόσμος και πλέον αυτός και η οικογένεια του ανήκουν στο παρελθόν αυτού του Συλλόγου.

Αλλά κάτι μου έκατσε πολύ άσχημα ρε μάγκες ..καλά και ωραία όλα όσα είπε για τους πριμοδοτημένους οργανωμένους και πολύ σωστά είναι και στον Παναθηναϊκό κόσμο υπάρχουν δυστυχώς. Όμως ανέφερε με εμφανώς ειρωνικό ύφος την περίοδο του νταμπλ το 2004 ,αφήνοντας να εννοηθεί πως επειδή λείπαν αυτοί οι "κακοί" ,η ομάδα μπόρεσε και πήρε το νταμπλ.

Είπες όμως ψέμματα Τζίγγερ ,για ποιο λόγο έκοψες το γήπεδο και τα εισιτήρια σε αυτούς τους κακούς ...ή στους Ανεξάρτητους ,όπως σε βολεύει πες τους! Γιατί τα club που αποτελούσαν τους Ανεξάρτητους σίγουρα δεν ήταν αυτοί που θα ήταν επιδοτούμενοι ,μπαχαλάκηδες και όλα τα σχετικά. Δυστυχώς για σένα ήταν ΠΟΛΥ ρομαντικοί με τον Παναθηναϊκό και ρεαλιστές με τα γεγονότα!

ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2003 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ,ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ...ΜΠΥΡΑΣ ΘΥΡΑ 13 ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΛΙΠΙΔΗ!

ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΤΗΤΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΖΟΥΠΟΛΗ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΠΑΝΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!

ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΛΕΜ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΠΑΝΙΑ ,ΠΕΤΑΞΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΕ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!

ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΥΘΕΩΣ! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2003 ΑΡΧΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!

Και εσύ τους έκοψες το γήπεδο ..

ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ..ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΡΤΗ ,ΗΤΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ (ΕΤΣΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΣΟΥΝ) ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΙΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΟΥΠΕΣ!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ...ΞΕΡΕΙΣ ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!

ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ..ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο,ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΣ ΓΕΝΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ!! 


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια