ΓΑΥΡΟΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!! ΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΡΣΕΝΑΛ ΕΠΑΙΡΝΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ή ΕΧΑΝΕ ΟΡΘΙΟΣ ΜΕ 2-1 ..



Τότε είχαμε χάσει κι εμείς 2-1 με μια Άρσεναλ που είχε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ (Ανρί ,Βιειρά,Κάμπελ ,Κόουλ ,Βιλτόρ κλπ) .Είχαμε χάσει έχοντας δοκάρι ,κάνοντας πάνω 5 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ ,χάνοντας πέναλντυ και παίζοντας την ΜΕΓΑΛΗ Άρσεναλ στο μισό γήπεδο..

Δεν την παίζαμε με 18χρονα και ρεζέρβες που δεν θα καθόντουσαν ούτε πάγκο τότε..

Λίγα χρόνια μετά πήραμε και ισοπαλία μέσα στην έδρα τους ,με την ίδια μεγάλη ομάδα που ένα χρόνο μετά πήγε στον τελικό του champions league. Χάνοντας και σε εκείνο το ματς πάλι ευκαιρίες και πέναλντυ ..

ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙ Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΒΡΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΒΑΦΤΗΚΕ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ 2-1 ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ 1 ΔΟΚΑΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 18ΧΡΟΝΑ ..

Όντως ..τρομερό επίτευγμα ..

Σχόλια

  1. Η τοτε Αρσεναλ ηταν πρωταθλητρια Αγγλιας και ηταν η ιδια σχεδον ομαδα που κατεκτησε το αητητο πρωταθλημα μετα απο 2 χρονια...και επειδη 15 χρονια μας εχουν πρηξει τα φρυδια με τις ευκολες κληρωσεις του Παναθηναικου,μια φορα ρε πουστη μου να κληρωθουν με την Μπαρτσελονα μια και αν το εχετε παρατηρησει με εξαιρεση καποιες χρονιες απο το πρωτο γκρουπ δυναμικοτητας παντα πεφτουν με την πιο αδυναμη.. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. PARTE TO XAMPARI RE ASXETOI ... OPOION KAI NA BALEI NA PAIKSEI PALI ARSENAL THA LEGETAI!!!!!
    ALLA BEBAIA DE KOITATE TA DIKA SAS XALIA, PARA ASXOLEISTE ME TOYS ALLOYS ....
    MH KSEXASETE NA ERTHETE STO FALHRO ME KAMHLES!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου