EΠΙΚΥΔΙΝΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΣΤΕΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ,ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ!


Παραμονές του αγώνα με την Μακάμπι μάλλον εκεί θα έπρεπε να είναι το μυαλό και όχι στην ανάλυση αμπελοφιλοσοφιών που αποδεδειγμένα δεν οδηγούν πουθενά. Αλλά και το μυαλό μου στο ματς αν το χω ,θα κάψω όσα εγκεφαλικά κύτταρα μου έχουν μείνει με κάποιους τύπους που υποτίθεται πως κρατάνε τις τύχες της ΠΑΕ. Οπότε καλύτερα να απασχολήσω το μυαλό μου με τα τραγελαφικά που βιώνουμε κάθε μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο ...έτσι για να έχω και ποικιλία ρε παιδί μου!

Σήμερα είχαμε άλλο ένα
επεισόδιο της κωμωδίας που λέγεται "Ελληνικό Ποδόσφαιρο" και δυστυχώς η αλήθεια είναι πως πλέον όλες οι εξελίξεις λίγο-πολύ έχουν γίνει προβλέψιμες και βαρετές. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά αφού η nova θα τους αδειάσει τις άδειες τσέπες αν δεν κάνουν τα πουτανάκια της ,ο Μαρινάκης έβγαλε μόνος του ενωτική ανακοίνωση ,εμείς και η αεκ βγάλαμε ανακοινώσεις ,μετά εμφανίστηκαν οι κόκκινοι κύκλοι για να πάρουν την απάντηση τους απο τους αντίστοιχους πράσινους. Και έτσι φτάσαμε στις 2 το ξημέρωμα και κάθομαι σαν μαλάκας και γράφω την κάθε πίπα που καυλώνει στον κάθε αρμόδιο να κάνει προς όφελος πάντα -εννοείται- του ελληνικού ποδοσφαίρου (οι χαρακτηρισμοί δεν κρίνονται ασεβείς ή προσβλητικοί ,αφού μιλάω για ένα μπουρδελοποιημένο πράγμα).

Παράλληλα οι ...βάρβαροι και απολίτιστοι Τούρκοι ,μας κάνουν μαθήματα εξυγίανσης αφού δεν δίστασαν να πετάξουν εκτός Ευρώπης την πρωταθλήτρια τους που εμπλέκεται σε στημένους αγώνες και δεν φοβήθηκαν τις "λαϊκές εξεγέρσεις" και τις "αυθόρμητες αντιδράσεις του φίλαθλου κόσμου". Απλά τους απέκλεισαν και πάπαλα το παραμύθι .Όχι σαν εδώ που ανεβοκατβάζουμε τις ομάδες ανά βδομάδα ,εγκρίνουμε επιλεκτικά τα πιστοποιητικά των ομάδων και διοργανώνουμε play off ανόδου μέσα Ιούλη.

Και κάπου εδώ σκάνε οι αναθεματισμοί και τα μπινελίκια για το σάπιο ποδόσφαιρο που έχουμε ,για το αισχρό θέαμα που παρακολουθούμε και για τους καραγκιόζηδες που έχουΜΕ βάλει για παράγοντες. Γιατί ΕΜΕΙΣ (πράσινοι ,κόκκινοι ,κίτρινοι ,μαύροι ,μπλέ κτλ) ορίζουμε ποιος θα διοικεί την ομάδα μας ,σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ..

Και δώστου το κλάμα και δώστου οι αναλύσεις των αιτιών που μας έχουν φτάσει σε αυτό το χάλι..

Λες και εμείς (πάμε πάλι γιατί μπορεί να μην έγινε κατανοητό με την πρώτη ,ΕΜΕΙΣ=πράσινοι ,κόκκινοι ,κίτρινοι ,μαύροι ,μπλε κτλ) δεν έχουμε ευθύνες για αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν.

Εμείς ΔΕΝ διώχνουμε απο το ποδόσφαιρο τους επικίνδυνους παράγοντες που έχουν μαζευτεί ασφυκτικά γύρω απο τις ΠΑΕ ..

Εμείς κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας που βαφτίζουμε παικταράδες κάτι τύπους που απλά μπορούν να κάνουν ένα κοντρόλ στα 5 μέτρα και να δώσουν μια πάσα σωστή ..

Εμείς αγοράζουμε/διαβάζουμε εφημερίδες/sites που έχουν ως συμπληρωματικό ή βασικό σκοπό να φανατίζουν τον κόσμο μπας και πουλήσουν λίγο παραπάνω ..

Εμείς κρατάμε όρθιο στα πόδια του ,αυτό το σάπιο οικοδόμημα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Το κρατάμε και συνειδητά ή όχι παίζουμε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και στο που και που μας πιάνει και μια κρίση αντικειμενικότητας και πολιτισμού (ξέρετε ...αυτό το δήθεν ,το κουλτουριάρικο) ...αλλά ευτυχώς δεν κρατάει πολύ αφού φοράμε πάλι τις πολύχρωμες μάσκες και αρχίζουμε το εκατέρωθεν κράξιμο.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο μας και αυτό θα βιώσουμε και φέτος ,απλά σε πιο αρρωστημένη μορφή ,αφού η διαφθορά εκτός απο μαγκιά καταντάει να είναι και νομότυπη (διώξανε Μπεο Τσακογιάννη και Ψωμιάδη απο το ποδόσφαιρο; Οκ ..μόνο που αυτοί είναι 3 απο τους πολλούς που ασελγούν πάνω στο ποδόσφαιρο).

Άρα γιατί να έχουμε ψευδαισθήσεις και να ζητάμε άτοπα πράγματα; Έχετε σκεφτεί ποιοι θέλουν γεμάτα γήπεδα; Τα τηλεοπτικά κανάλια που βάζουν τα ματς ανάλογα με το πρόγραμμα τους ή οι παράγοντες με τα 30ευρα εισιτήρια για γήπεδα αχούρια;;

Έχετε σκεφτεί την γραφική ατάκα "πως τα ΜΜΕ θέλουν τα επεισόδια γιατί με αυτά πουλάνε";; Ένα site θα χτυπήσει πιο πολλά hits μετά απο ένα μεγάλο ματς ή μετά απο αγώνα που θα στιγματιστεί απο επεισόδια;; Μάγκες ,η βία και το αίμα πουλάνε! Αν γίνουμε ξαφνικά ήσυχοι θα νεκρώσουν πολλές θέσεις εργασίας στα δημοσιογραφικά γραφεία. Αλλά για ποια εξάλειψη βίας μιλάω; Σόρρυ μαλακία μου ,άτοπο ...εδώ οργανώνονται ολόκληρα στρατηγικά σχέδια απο οπαδούς και αστυνομίες για να μεταφερθούν σε ένα άλλο γήπεδο ..λες και πάνε για πόλεμο! Λες ε;

Και για να αρχίζω να φοράω σιγά-σιγά τα πράσινα γυαλιά μου (άλλη αγαπημένη γραφική ατάκα ,αντικειμενικών του κώλου) σε τι να ελπίζω όταν ο μόνιμος πρωταθλητής της Ελλάδας στην μπάλα ,που δεν έχει κάνει καμία αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία (πλην 2 στα 15 χρόνια) ώστε να δικαιολογεί τις εγχώριες του επιτυχίες ,καλύπτεται απο τους πάντες στα στημένα; Γίνονται στην Ελλάδα στημένα και μόνο ο γαύρος δεν πρέπει να είναι μέσα σε αυτά ...μπορεί να παίρνει συνέχεια τις κούπες αλλά δεν θα ευνοείται αυτός ...άλλες ομάδες θα ευνοούνται σίγουρα!

Που να ελπίζω όταν ακόμη μετά τα όσα έχει κάνει ο Μαρινάκης σε μόλις έναν χρόνο παρουσίας του ,παρουσιάζεται ως ευεργέτης απο τα γαύρικα μμε και τα αντικειμενικά δεν τολμούν να τον ακουμπήσουν; Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν στην ίδια ζυγαριά εντιμότητας και ήθους τον Μαρινάκη με τους Αγγελόπουλους;

Όταν όλη η Ελλάδα (οι αντιολυμπιακοί ,αφού όλοι οι υπόλοιποι είναι γαύροι ...έτσι μας έχουν δασκαλέψει απο μικρούς να λέμε) κράζει τον γαύρο και  θεωρεί υπαίτιο τον Κόκκαλη για την κατάντια  που έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο και όμως ...ποτέ του δεν άνοιξε μύτη ώστε να αμφισβητηθεί η κυριαρχία του. Μάλλον ο Κόκκαλης θα έφερε την ανάπτυξη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και εγώ θα γίνομαι εμπαθής επειδή δεν παίρνω καμία κούπα.

Τελικά ,ίσως αυτά να είναι και απλές αλήθειες που έχουν καθορίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο σήμερα ,αλλά για να μην το χαλάσω σε τυχόν αλλόθρησκους ήταν ένα οπαδικό "ξέσπασμα".

Αυτό λοιπόν είναι το ποδόσφαιρο μας και αντί να γκρνιάζουμε καλό θα είναι να συνεχίζουμε να το στηρίζουμε και να το απολαμβάνουμε!

ΥΣ: Είναι τοοοοοσα πολλά αυτά που μπορείς να πεις ,άμα δεις κάπως πιο κυνικά τα πράγματα ,αλλά τα μυαλά μας σκέφτονται πλέον τόσο μονοδιάστατα που πάνε στράφι τέτοιες σκέψεις.

ΥΣ2: Μια κρίση ήταν μετά τα σημερινά ..θα περάσει. Τον Παναθηναϊκό αγαπάω ...άλλο αν με έχουν κάνει να καίγομαι στα επικοινωνιακά τρικ του κάθε μπέμπη που ταλανίζει την παε και να σιχτιρίζω τον κάθε Μαρινάκη που δεν με αφήνει να δω λίγο πιο μη αρρωστημένα την μπάλα.

ΥΣ3: Μακάρι τα sites να υπήρχαν για να ενημερώνουν τον κόσμο και όχι για να τον φανατίζουν και να του προπαγανδίζουν.

ΥΣ4: Σίγουρα πολλοί έχετε μπει σε αυτή την διαδικασία να σκεφτείτε με τέτοιο ύφος τα πράγματα ,απλά δεν σας αφήνουν οι εξελίξεις ,αφού μετά απο λίγα λεπτά θα δεις κάτι καινούργιο και θα σου γυρίσουν τα άντερα ανάποδα.

Σχόλια

  1. sxolio gia to arthro:

    O Mαριδάκης θα 'χει φάει μια όρκα τώρα και δυο χταπόδια της βαθιάς θαλάσσης, και κάτσε 'συ να ξενυχτάς. Μπορεί να τα 'φαγε με τον άλλο τον άεργο, τον Τζίγγερ.
    Αν είχαν δουλειές να κάνουν δεν θα είχαν τέτοια χόμπι.

    Τα πράγματα είναι απλά:
    Για τους γύφτους ΠΑΟ σήμαινε πάντα πολιτική και τίποτε άλλο. Κανείς δεν ασχολείται με την χολέρα που λέγεται "motor oil". Κι όταν μου δώσετε κι εμένα κανένα κοντέινερ με λεφτά θα πάρω κι εγώ 15 παράσημα της UNESCO, έτσι, για να δείξω πόσο ανθρωπιστής είμαι. Στην Κόρινθο θυμάμαι πάνω σε κάτι σάπιες σκαλωσιές σκαρφάλωνα κι ο Τζίγγερ έπαιζε το πουλί του με μια ferrari. Φυσικά και είναι περήφανα τα κοπέλια. Εδώ ήταν περήφανη η κυρα-Δέσποινα κι ο Παπαδόπουλος. Προκειμένου να μάθουν τα γίδια στο χωριό πόσο πρόκοψε, θα έλεγε πως έστησε και τον τελικό του CL. Τα κοπέλια είναι περήφανα και τραγί να κλέψουν. Όχι όλη την Ελλάδα!

    Στον Ολυμπιακό είναι ακόμη πιο απλά τα πράγματα:
    25εκ. το χρόνο! Εδώ και 15 χρόνια. Ο γαύρος μειωμένης νοημοσύνης βολεύεται με πέτσινα μέχρι τη δευτέρα παρουσία. Από αυτά τα 25εκ. τα 2 είναι μεταγραφές, τα άλλα 2 είναι Μπέοι και διαιτητάδες, και τα υπόλοιπα 21 στην Ελβετία!
    Πολύ επικερδής επιχείρηση. Ειδικά αν το συνδυάσεις με την "πολιτική" και με τον "ΟΤΕ", ακόμα πιο επικερδής. Μόνο που ο θείος Στάζι ειδοποιήθηκε εγκαίρως από την KGB. Κι έτσι ξεφορτώθηκε τον Ολυμπιακό στον Μαριδάκη που σίγουρα δεν είναι κανένας επιστήμονας. Και φαίνεται κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου