ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ..


Σύμφωνοι πως η χθεσινή ήττα ,ίσως να ήταν και η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ξεφτίλα .Και το ίσως το βάζω έτσι ...μπας και ξέχασα κάτι χειρότερο που δεν υπάρχει αλλά τέλος πάντων.

Σύμφωνοι πως το να τρως τέσσερα απο μια ...Οντένσε είναι άκρως ντροπιαστικό.

Σύμφωνοι πως η ομάδα που έχουμε δεν αντικατοπτρίζει και δεν αντιπροσωπεύει τα όνειρα μας.

Σύμφωνοι πως έχουμε μπλέξει με ανθρώπους που κοιτάνε περισσότερο την πάρτη τους ,παρά το καλό της ομάδας.

Ε και; Μήπως όλα αυτά είναι ικανά να μας
ξενερώσουν; Εδώ βιώσαμε μια Ριζούπολη -που ακόμη μας κυνηγάνε τα φαντάσματα της- ,έτσι έμελλε να ζήσουμε κι αυτό! Να βρίζουμε ,να χάνουμε την ηρεμία μας ,να να να ...λες και θα σταματήσουμε να υποστηρίζουμε τον Παναθηναϊκό ή θα κόψουμε το γήπεδο. Ε δε γίνεται ρε παιδιά ή και σε όσους γίνεται μάλλον είναι Παναθηναϊκοί για το θεαθήναι .Γιατί για να διακόψεις ένα συναίσθημα πρέπει να συντρέχουν πολύ πιο σοβαροί λόγοι απο ένα εξευτελιστικό αποτέλεσμα/αποκλεισμό και μια ανύπαρκτη διοίκηση/μετοχική σύνθεση/ιδιοκτησία.

Όσοι πάμε γήπεδο πάμε για τον Παναθηναϊκό ,για το τριφύλλι ,για την ιδέα αυτή. Δεν πάμε ούτε για κάποιο μεγάλο παίκτη ,ούτε για ένα μεγάλο ματς ,ούτε για κάτι άλλο που θα είναι πρόσκαιρο μπροστά στην δυναμική του Συλλόγου. Και όσοι πάνε για κάποιο απο αυτά τότε μάλλον έχουν χάσει το νόημα .Για αυτό και μην προσπαθείτε να εξηγήσετε ...τζάμπα κόπος .Ποτέ δεν θα καταλάβουν!

Και τις αναλύσεις που κάνουμε με το τι είπε ο Χ μέτοχος ,τι έκανε ο Ψ ,γιατί δεν εμφανίστηκε ο Ζ και τι ενοούσε ο Ω ,είναι τζάμπα κόπος. Δεν πρόκειται τίποτα απο όλα αυτά να περιορίσει την αγάπη μας για τον Σύλλογο ,ούτε να αποτελέσει αφορμή για να ξεκόψουμε με τον Παναθηναϊκό.

Πάλι σε 2 εβδομάδες στο γήπεδο θα είμαστε και η ζωή θα συνεχιστεί ..

Στην μπάλα έχουμε συγκεκριμένους παίκτες με δεδομένες ικανότητες. Η διοίκηση δεν έκανε κάτι το καλοκαίρι για να δυναμώσει το ρόστερ. Αντιθέτως άφησε να φύγουν οι 2 ηγέτες της ομάδας. Άρα τι περιμένετε να δείτε; Ή μήπως πιστεύετε τις δηλώσεις του κάθε Κατσουράνη που διαβεβαιώνει πως η ομάδα φέτος θα είναι καλύτερη; Κι αυτόν η παε τον βάζει να τα λέει για να καθησυχάζει όσους τον πιστεύουν ..

Για αυτό σας λέω ..Δεν φταίνε οι παίκτες ,ούτε ο προπονητής. Αυτοί τα λεφτά τους κοιτάνε να παίρνουν. Σίγουρα κάποιοι απο αυτούς αγαπάνε την ομάδα και πονάνε με αποτελέσματα σαν τα χθεσινά. Αλλά τι να κάνουν; Να γίνουν Πελέ και Μαραντόνα ενώ δεν μπορούν;

Ο προπονητής τι σας φταίει που έβαλε τον Κλέυτον; Απο πίσω του ξέρετε τι είχαμε; Έναν Πετρόπουλο που ήταν τραυματίας αυτές τις μέρες και έναν Τοτσέ που είναι στην ομάδα μόλις 2 εβδομάδες. Τι περιμένατε να κάνει δηλαδή ο Πορτογάλος;

Αυτοί που φταίνε είναι οι μέτοχοι που προσπαθούν να ρίξουν ο ένας τον άλλον στα μάτια του κόσμου ,μόνο που ξεχνάνε πως τα μάτια του κόσμου πλέον πονάνε και έχουν κουραστεί.

Για αυτό λοιπόν ...αφού θα ξαναπάμε στο γηπεδάκι. Πάμε να φωνάξουμε για την τριφυλλάρα και ας μην βλέπεται αυτή η ομάδα. Αφού πλέον και το να "πολεμήσεις" για ένα καλύτερο αύριο της ομάδας ,έχει αμολύσει ο κάθε μέτοχος τα παπαγαλάκια του και σε χαρακτηρίζουν και στημένο.

Αφήστε λοιπόν τους έμμισθους Παναθηναϊκούς να γράφουν και να λένε ...πάντα έτσι ήτανε ,δεν θα αλλάξει τώρα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ

Σχόλια