ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ: ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ;;


Δεν έχουν περάσει και τόσα πολλά χρόνια απο την δολοφονία του Μιχάλη κι όμως τα επεισόδια (μόνο σε κατηγορία επεισοδίων δεν συγκαταλέγονται αφού μιλάμε για συναντήσεις με σκοπό να αφαιρεθούν ζωές) συνεχίζουν στους ίδιους ρυθμούς και τις ίδιες εντάσεις.

Χθες ήταν στην
Κυψέλη ,στου Γκύζη ,σήμερα στα Πετράλωνα ,αύριο κάπου άλλου ..και ίσως να μην μιλάμε απλά για τραυματίες αλλά για θανάτους! Και κανείς δεν συγκινείται ..πως να το κάνουμε δηλαδή; Δε γίνεται η αστυνομία να μην είναι υπεύθυνη όταν διασχίζουν δρόμους στην Αθήνα 30-40 δίκυκλα με άτομα καβαντζωμένα με ό,τι μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους ..απλά δε γίνεται κανείς πάλι και για ακόμη μια φορά να μην πήρε πρέφα τίποτα!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ..βγαίνουν για πλάκα μαχαίρια που σκοπό έχουν να σκοτώσουν και να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ! Όλα τα επεισόδια γίνονται είτε σε συνδέσμους ,είτε γύρω απο γήπεδα!! ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ άτομα που κινδυνεύει η ζωή τους απο το ένα λεπτό στο άλλο!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΦΛΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ,δηλαδή πρέπει να πεθάνουν κι άλλες ψυχές για να κάνετε κάτι;;

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΙ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ;;

: Και τέτοια γελοία άρθρα σαν αυτό στα Πράσινα Νέα ,μόνο καλό δεν κάνουν και μόνο την κατάσταση δεν βοηθούν ..απλά και ωραία.. http://prasinanea.gr/football/article1346994.ece

ΥΣ2: Αν κάτσετε και διαβάσετε τα σχόλια στα sites που παίζουν το θέμα ,πραγματικά θα σας πιάσει η ψυχή σας ..3 άνθρωποι μπήκαν στο νοσοκομείο ,οι 2 είναι σοβαρά και υπάρχουν άτομα που γράφουν για ποιος πήρε ποιον ,για ψευτιές κτλ ..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου