ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΠΤΩΝ ..ΘΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΧΑΘΕΙΤΕ;


Αν και έπρεπε να φτάσουμε 4 μέρες πριν την προκαθορισμένη έναρξη του πρωταθλήματος ,αν και χρειάστηκαν να γίνουν 2 κληρώσεις για το πρωτάθλημα ,η απόφαση που τελικά λήφθηκε ρίχνει ΚΑΛΩΣ τον Βόλο και την Καβάλα. Ελπίζουμε μόνο η κυβέρνηση να μην εξάντλησε την αυστηρότητα της με αυτήν την απόφαση ώστε να κερδίσει πόντους ενόψει ΔΕΘ ,αλλά να συνεχίσει ανάλογα με άμεσες και αυστηρές ποινές.

Με τον ερχομό του
Σεπτεμβρίου ξεκινάνε οι απολογίες των υπόπτων που κατηγορούνται για σοβαρά εγκλήματα και μέσα στα ονόματα αυτά συμπεριλαμβάνονται και εκείνα των Μαρινάκη και Αβραάμ Παπαδόπουλου καθώς και πολλών άλλων παραγόντων .

Ελπίζουμε να μην χαθούν αυτές οι απολογίες και να μάθει ο κόσμος για ποιο λόγο θα έδινε προστασία ο Μαρινάκης στους διαιτητές του Καραϊσκάκη ,για ποιο λόγο εξαφανίσανε τον Δαλούκα εν μια νυκτί με πιο λυσσαλέο τρόπο απο τον Καλόπουλο ,για ποιο λόγο θεωρείται στημένο το 6-0 του γαύρου στην αεκ και πολλά άλλα.

Εμείς διατηρούμε τις αμφιβολίες μας ,αν η κυβέρνηση θα θελήσει να ενοχλήσει πιο μεγάλα ονόματα αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο απο το να ελπίζουμε ..

Σχόλια