BΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ GAZZETTA.GR ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ,ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ...Η ΓΙΟΥΧΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ,ΑΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ..


Ήταν στραβό το... κλίμα, το έφαγε και ο Κάστρο. Η απώλεια του Πορτογάλου, μαζί με τον αποκλεισμό, την πώληση του Σισέ και πολλά άλλα, έχουν κάνει τον κόσμο του Παναθηναϊκού να βράζει!

Το θέμα του Αντρέ Κάστρο είναι αυτό που
έκανε το ποτήρι για τους φίλους του Τριφυλλιού να ξεχειλίσει. Οι Πράσινοι έχουν δει από τις αρχές του καλοκαιριού να συμβαίνουν πολλά δεινά στην αγαπημένη τους ομάδα και πλέον δεν έχουν άλλη υπομονή.
Η αρχή έγινε με την αδυναμία των μετόχων να συνεισφέρουν στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, καθώς δεν κατάφεραν να βάλουν ούτε ένα ευρώ. Οι περισσότεροι ακόμα και σήμερα παραμένουν αδρανείς δείχνοντας πως δεν τους απασχολεί ούτε το παρόν αλλά ούτε και το μέλλον του Παναθηναϊκού.
Οι περισσότεροι απουσιάζουν από τα Δ.Σ., στέλνοντας εκπροσώπους, ενώ στη τελευταία σύσκεψη ο Νικόλας Πατέρας δεν όρισε καν εκπρόσωπο. Όσον αφορά τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο, έχουν θέσει εδώ και καιρό τον εαυτό τους, μακριά από τα τεκταινόμενα της ομάδας.
Η πώληση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών
Στη συνέχεια ήρθε η πώληση πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών και ειδικά του σουπερστάρ της ομάδας, Τζιμπρίλ Σισέ, στη Λάτσιο. Ο Γάλλος φορ δείχνει ακόμα και σήμερα που φοράει τα «λατσιάλι» πως αγαπάει τον Παναθηναϊκό και πως δεν ήθελε να φύγει, αλλά ήταν επιτακτική ανάγκη για να μπουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Εκτός από τον πρώτο σκόρερ της Σούπερ Λιγκ αποχώρησαν από το σύλλογο και άλλοι πρωτοκλασάτοι παίκτες, όπως ο Σίντνεϊ Γκοβού, ο Λουίς Γκαρσία, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Μαρσέλο Μάτος, ενώ και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αναζητεί άλλο σύλλογο.
Χωρίς αντικαταστάτες
Και τελικά φτάσαμε στο σημείο, όχι μόνο να έχουν πουληθεί παίκτες που ήταν βασικοί, αλλά να μην έχουν βρεθεί και οι αντικαταστάτες τους. Ακόμα ψάχνουν στον Παναθηναϊκό τον αμυντικό χαφ που θα αντικαταστήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ενώ και ο Μάτος που φερόταν ως βασικός υποψήφιος για τη θέση, πουλήθηκε τελικά στην Μποταφόγκο έναντι μικρού ποσού.
Το «ναυάγιο» του τεχνικού διευθυντή...
Σιγουριά στον Παναθηναϊκό δεν υπήρχε μόνο τώρα με την περίπτωση του Αντρέ Κάστρο, αλλά και αρκετό καιρό παλαιότερα με το θέμα του τεχνικού διευθυντή. Υπενθυμίζουμε πως η θέση είχε μείνει κενή μετά την αποχώρηση του Κάρλος Φρέιτας. Τα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν των Τζιανλούκα Νάνι, Σταν Φαλκς και Ζήση Βρύζα.
Τελικά, ο Έλληνας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που προκρίθηκε και από το πράσινο στρατόπεδο θεωρούσαν «κλεισμένη» την υπόθεση, με μόνη... λεπτομέρεια την παραίτηση του Βρύζα από το πόστο του στην Εθνική Ελλάδος.
Οι μέρες περνούσαν η παραίτηση δεν ερχόταν, αλλά ήρθε το... ναυάγιο με τον Βρύζα, ο οποίος αρνήθηκε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό καθώς επικαλέστηκε απειλές για την οικογένειά του. Ωστόσο, ο Ζήσης Βρύζας, όχι μόνο δεν έμεινε στην Εθνική, αλλά επέστρεψε στον ΠΑΟΚ δίνοντας ακόμα ένα ηχηρό χαστούκι στην πράσινη διοίκηση.
Πνίγηκε χωρίς... σωσίβιο!
Ο Παναθηναϊκός έβλεπε ως οικονομικό σωσίβιο την πρόκρισή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς με τα εκατομμύρια ευρώ που θα έπαιρνε θα έκλεινε πολλές τρύπες. Η κλήρωση για τον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έφερε χαμόγελα όταν το χαρτάκι έγραψε Οντένσε!
Το πρώτο ματς στη Δανία ο Παναθηναϊκός το... έχασε (1-1) στο τέλος με την ισοφάριση, αλλά στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ όλοι περίμεναν έναν υγιεινό περίπατο και τον αντίπαλο στα πλέι οφ. Ο αποκλεισμός-σφαλιάρα ακούστηκε σε όλη την Ευρώπη, με την Οντένσε να βάζει τέσσερα γκολ (3-4) στην ΑΘήνα.
Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο έχασε τα χρήματα, αλλά τα πρόσφερε και στον «αιώνιο» αντίπαλο του Ολυμπιακό που θα πάρει όλα τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ για το market pool!
Εξαντλήθηκε η υπομονή με Κάστρο
Και φτάσαμε στον Κάστρο. Ο «κλεισμένος» Πορτογάλος που ανακοινώθηκε από τη Σπόρτινγκ Χιχόν έκανε την κατάσταση να μοιάζει ανεξέλεγκτη, μιας και η διοίκηση έχασε και τον τελευταίο της υποστηρικτή. Ο κόσμος δεν μπορεί να δείξει άλλη υπομονή και δεν κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η αντίδρασή του.
Ήδη μέσω facebook προαναγγέλλονται συλλαλητήρια για τις 7 Σεπτεμβρίου έξω από τα γραφεία του Βαρδή Βαρδινογιάννη. Αναμένεται και «κράξιμο» στη ρεβάνς για το Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αν και πολλά για αυτό θα κριθούν στο πρώτο ματς στο Ισραήλ. Αν αυτό δεν είναι θετικό, τότε σίγουρα οι αποδοκιμασίες θα είναι πολύ έντονες.
Ηφαίστειο που ξυπνά...
Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, καθώς όλοι βλέπουν πως το σχήμα δεν προχωράει έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή. Η υπομονή του κόσμου εξαντλήθηκε και το μέλλον θα δείξει τι πρόκειται να επακολουθήσει. Σίγουρα το πράσινο μέλλον μόνο ευοίωνο δεν είναι...

Σχόλια

  1. Όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω ένα πράγμα για την ομάδα σας και τους οπαδούς. Οι οπαδοί έχουν στερεψει από κριτική σκέψη και λογική. Αποτελούν, όμως, το κοινό κι όπως πάντα ισχύει σε τέτοιες περιπτώσεις το εύρος της μάζας έχει δίκιο, έστω κι αν στην πραγματικότητα φέρεται παρορμητικά και τολμώ να πω παράλογα.

    Αν θέλετε να βρείτε την ρίζα του κακού θα σας πρότεινα να στραφείτε στους ίδιους σας του δημοσιογράφους/ρεπόρτερς. Το μεγαλύτερο κακό στην ομάδα το έχουν προξενήσει αυτά τα κατακάθια. Κυγηγήστε λίγο τους Γουλή, Βασιλαρά, Γκόντζο και σία θα δείτε πως θα βελτιωθεί η κατάσταση. Μην υποτιμάτε τα επικοινωνιακά παιχνίδια τους και τα αξιοπερίεργα κίνητρά τους. Όσο αφορά την περίπτωση Κάστρο οι ρεπόρτερ/ δημοσιογράφοι φέρουν τεράστια ευθύνη που σε όλα τους τα γραπτά και ρεπορτάζ τον παρουσιάζανε ως παίχτη του ΠΑΟ. Θα βγει έστω κι ένας να ζητήσει συγνώμη;

    Από έναν ουδέτερο παρατηρητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

    Κατά καιρούς έχουμε γράψει ότι ,αν όχι όλοι τότε σίγουρα η πλειοψηφία των πράσινων δημοσιογράφων ,γράφει ανάλογα με τις πλάτες που έχει απο πίσω και τις οδηγίες που παίρνει.

    Και τα ίδια ισχύουν και για τα sites που πχ απο την μία θέλουν να μην υπάρχει βία στα γήπεδα αλλά απο την άλλη προσπαθούν με φαντισμένους τίτλους και δημοσιεύσεις να δημιουργούν κλίμα πόρωσης ώστε να εξασφαλίζουν αναγνώστες και έσοδα.

    ΤΑ ΜΜΕ και ο ρόλος τους είναι χιλιοπαιγμένη ιστορία και καλώς ή κακώς φίλε ,δεν ισχύουν μόνα στα του οίκου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά δεν ισχύουν μόνο για εσάς. Απλά βρίσκεστε σε ευαίσθητη φάση κι αντί αυτά τα ρεμάλια να βοηθήσουν την κατάσταση τα κάνουν σαν τα μούτρα τους. Τελικά τι αγαπάνε αυτοί οι άνθρωποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου