2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ...ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ!




Στήριξη στα... λόγια και μόνο παρέχει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, στον οποίο φόρτωσαν την ανικανότητα τους να βρουν τεχνικό διευθυντή και του ανέθεσαν να βρει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Το ζήτημα είναι τα «θέλω» του Πορτογάλου δεν έχουν υλοποιηθεί στο 100% παρότι μιλάμε για φθηνές περιπτώσεις!
 
Ο 65χρονος τεχνικός δεν είχε τον Τοτσέ σαν πρώτη επιλογή αλλά τον Νούνο Γκόμες. Ξέχωρα με το αν συμφωνεί κανείς η διαφωνεί για τον 34χρονο επιθετικό της Μπράγκα, η επιθυμία του προπονητή... γράφτηκε στα παλιά παπούτσια της διοίκησης. Φαίνεται πως τα 300 χιλιάρικα που ζητούσε ο έμπειρος στράικερ ήταν υπεραρκετά. 
 
Βέβαια, το καλοκαίρι δεν είχε τελείωσε και το νέο «χτύπημα» ήρθε με τον Αντρέ Κάστρο! Ο Φερέιρα τον έχει υποδείξει εδώ και... τρεις μήνες. Έκανε τις απαιτούμενες επαφές με την Πόρτο, είχε κλείσει την συμφωνία αλλά όπως είχε τονίσει και στην Αυστρία «δεν βάζω εγώ τις υπογραφές»! Ο Γόντικας, λοιπόν, μπήκε στο τριπάκι του μπακάλικου με τον Πλεσί, οι Ισπανοί επωφελήθηκαν από την... δήθεν σιγουριά και την ανικανότητα των «πρασίνων» και τελευταία στιγμή πήραν τον Πορτογάλο μέσο! Για να μην είμαστε και άδικοι, του έφεραν τον Ζεκά, τον Κουίνσι και τον Τοτσέ, μετά την προετοιμασία στην Αυστρία, στα μέσα του Ιούλη!
 
Τι να σου κάνει και ο Πορτογάλος... Να τα βάζει από την τσέπη του;

Συντάκτης: Νίκος Αθανασίου

Σχόλια

  1. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ.Το κυρίαρχο ζήτημα δεν είναι ο Κάστρο, αλλά το ματς στο Τελ Αβίβ.---- Είναι δεδομένο πως μας ενδιέφερε ο Κάστρο.----καταρχήν προσυμφωνία η οποία όμως με την παρέμβαση της Χιχόν έπεσε σε δυσθεώρητα ύψη, η Χιχόν έδωσε 600.000 για δανεισμό ενός έτους, το συνολικό κόστος για μας θα ήταν της τάξης του 1,5 εκ. για δανεισμό ενός ετους, αυτό δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε. Αυτά λέει η πληροφόρηση μου και νομίζω είναι καλή.----οι «δράκοι» είπαν το «ναι» σε πρόταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή έναντι 200.000 ευρώ, τη στιγμή που οι «πράσινοι» έδιναν 100.000 ευρώ περισσότερα!----Είναι άλλο πράγμα άλλωστε να αναζητάς 26 εκατ. ευρώ και άλλο να αναζητάς τα μισά. Εμείς καταφέραμε να πουλήσουμε κάποιους παίκτες,---Για το αν αντέδρασε στην ομιλία του Μαρινάκη στην Λίγκα: «Δεν αντέδρασα σε όσα είπε ο Μαρινάκης, Είχαμε άλλα πράγματα να κάνουμε εκείνη την ώρα στην Super League όπως η κουβέντα για τα τηλεοπτικά.[ΚΑΙ ΛΕΩ]:22ΕΚΑΤ.ΠΟΥ ΠΕΙΓΑΝΕ?ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΕΓΩ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου