ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ 24ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ!!

ΑΦΟΥ Ο ΦΕΡΕΪΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ,ΑΦΟΥ Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΑΝΝΟΙΑ ,ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ!

23 διαφορετικοί προπονητές έχουν έρθει τα τελευταία 15 χρόνια στην ομάδα μαζί με τους εκάστοτε υπηρεασιακούς .Ενώ μόλις 3 προπονητές έχουν κάτσει στον πάγκο πάνω απο 1 χρόνο!!

Γιατί; Γιατί τότε χρεώναμε τις ήττες στους
προπονητές κι ας υπήρχε η χούντα του Κόκκαλη ,γιατί παράλληλα είχαμε μια διοίκηση που άφηνε απροστάτευτη την ομάδα στις ορέξεις του παρακράτους του γαύρου και κάθε καλοκαίρι είχαμε ανανέωση της ομάδας ,αλλαγή προπονητή και νέες αρχές!

Έτσι και τώρα ,αφού η περυσινή ομάδα απέτυχε που δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα απο τους 14 παίκτες του Καραϊσκάκη ,πλέον έχουμε τους άφαντους μετόχους που με την ανυπαρξία τους οδήγησαν στην φυγή των 2 ηγετών της ομάδας ,στις φθηνές και πρόχειρες μεταγραφές και στις σημερινές ξεφτίλες! Έτσι σήμερα σε πολλούς δεν κάνει ούτε ο Φερέιρα που πριν 1 μήνα χαρακτηριζόταν ως μεγάλος προπονητής!

Η εύκολη λύση λοιπόν η φυγή του ...να έρθει ο 24ος για να φύγει και αυτός ως αποτυχημένος. Έτσι κι αλλιώς η μοίρα του με αυτό το ρόστερ ,με αυτούς τους μετόχους και τον Μαρινάκη να περιμένει στην γωνία όλα είναι προκαθορισμένα!

Σχόλια