TO STAR EIXE TΙΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ! ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ..


Το γράφουμε εδώ και 3 μήνες πως οι Βαρδινογιάννηδες έχουν πάρει ζεστά το θέμα με τα στημένα και μπορεί και να βρίσκονται απο πίσω και μέσω των καναλιών τους προβάλουν και προωθούν το συγκεκριμένο θέμα.

Σήμερα ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση αφού το star channel παρουσίασε τις διαρροές απο τους τελευταίους διαλόγους που αναφέρονται στον Μαρινάκη και τους οργανωμένους.

Και επαναλαμβάνουμε :
Μακάρι να το έχουν πάρει όντως ζεστά το θέμα οι Βαρδινογιάννηδες ,γιατί αν θέλουν ρίχνουν και κυβερνήσεις μέσα σε μια νύχτα.

Το γιατί το κάνουν ,δεν μας αφορά απο την στιγμή που διαφυλάσσονται έτσι και τα συμφέροντα του συλλόγου.

Σχόλια

  1. Χα! Σε σκέφτηκα όταν το διάβασα αλλού...
    Λες να κάνει ό,τι δεν έκανε επί 12 χρόνια η οικογένεια; Δύσκολο να το πιστέψω, αλλά όταν υπάρχουν "πραγματικά" κίνητρα, όλα είναι δυνατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file mou i mpizna me ta stoiximata kai sigkekrimena to internetiko ,einai xontra lefta kai den riskarun xasoures apo paranoma kai malaisies ..opote emena etsi mou fainetai apolitws logiko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικό ίσως, αλλά ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟ...
    Δεν επιτρέπεται ρε φίλε να είσαι κράτος και να μην κάνεις τίποτα όταν σε βιάζει χωρίς σάλιο ο πράκτορας επί 12 ολόκληρα χρόνια, και όταν βρίσκεις το βαζάκι με το μέλι ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ να φέρνεις την κάθαρση...

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου