ΠΡΟΣ MAD BOYS :OI ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!


Αν και στο blog δεν συνηθίζεται να συζητάμε για συνδέσμους της Θύρας 13 ,απλά και μόνο επιφανειακά ,δεν μου είναι δυνατόν να μην αφιερώσω λίγες γραμμές και να μην αποτυπώσω τα συναισθήματα μου σχετικά με την ανακοίνωση της αναστολής της λειτουργίας του club  των Μad Boys. Δυστυχώς η σημερινή ανακοίνωση φάνταζε ως λογική συνέχεια γεγονότων που αφορούν καθαρά και μόνο τα παιδιά του club.

Αλλά ρε γαμώτο μου είναι κρίμα τέτοια
club να χάνονται. Είναι πραγματικά κρίμα γιατί οι mad boys αποτέλεσαν την αφορμή και την αιτία για πολλές αλλαγές στην Θύρα 13 .Αλλαγές που πήγαν πολλά βήματα τους οπαδούς του Συλλόγου.

Για πολλούς μπορεί να φαίνεται ασήμαντο γεγονός και να μπαίνει στα ψιλά γράμματα ,αλλά οι mad boys αποτελούν ιστορία του Παναθηναϊκού και της Θύρας 13.

Ένα club που εμφανίστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 80 ,άρχιζε να διαφέρει την δεκαετία του 90 και να μεγαλουργεί στην αρχή του 21ου αιώνα με αποκορύφωμα την σαιζόν 2002-2003 ,όπου η Θύρα 13 ήταν απο ...άλλο ανέκδοτο!

Mad Boys ...μια ιδέα ,μια ιδεολογία ,μια νοοτροπία πολύ διαφορετική απο τις κοινές συμπεριφορές που έχουμε μάθει πλέον να αντιμετωπίζουμε. Για αυτό και πλέον ήταν δύσκολο να κρατηθεί μια τέτοια ιδέα στον αφρό και να πρωτοστατήσει ..βιώνουμε την εποχή της πουστιάς και της ψευτομαγκιάς και ο ρομαντισμός δεν έχει καμία θέση πλέον στην σημερινή πραγματικότητα.

Όμως οι mad boys προλάβανε και γαλουχίσανε γενεές με σωστά Παναθηναϊκά ιδανικά και σκέψεις που διαφέρανε είτε μέσω του συνδέσμου ,είτε μέσω του περιοδικού που σταμάτησε κι αυτό άδοξα δίχως να βγει ποτέ ένα αποχαιρετιστήριο τεύχος.

Πλακάτ ,σημαίες ,χορογραφίες ,συνθήματα ,οργάνωση της κερκίδας ...όλα είχαν ως κινητήριο μοχλό τους mad.

Μad Boys ...τρελοί για τον Παναθηναϊκό ,τον Αθλητικό Όμιλο .Υποστήριξη σε όλα τα τμήματα ,ακόμη και στα ατομικά! Κατά καιρούς ,οικονομικές ενισχύσεις στα ερασιτεχνικά τμήματα του Συλλόγου.

Μια ιδέα που θα λείψει απο τον Σύλλογο ...αλλα οι ιδέες δεν πεθαίνουν ,ούτε εξαφανίζονται. Απλά σε κάποια περίοδο ,για κάποιο λόγο ίσως μπορεί να παρακμάσουν επειδή δεν τις ..βαστάει το κλίμα της εποχής. Αλλά ξαναεμφανίζονται και η επανεμφάνιση τους είναι ακόμη πιο δυναμική! Σαν τους εφιάλτες ...

ΥΣ: Μακάρι (και είμαι σίγουρος για αυτό) να υπάρχουν αυτά τα ...mad μυαλά ακόμη στην κερκίδα μας. Το έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε η Θύρα 13 γιατί τα φετινά κρούσματα ήταν ...παραήταν μάλλον!

ΥΣ2: Ρομαντικοί Παναθηναϊκοί ,τι πιο ωραίο;;

ΥΣ3: Θα πάρω ένα κομμάτι ενός κειμένου απο το τεύχος-σταθμό μετά την Ριζούπολη ,όπου μεταξύ άλλων γράφτηκε και το παρακάτω που αντικατοπτρίζει πλήρως την σημερινή πραγματικότητα. Διαβάστε το και σκεφτείτε ..

"Οι λίγοι ρομαντικοί θεωρούνται γραφικοί.
Αν έχει ήθος ,είσαι μαλάκας.
Αν δεν γλείφεις ,είσαι κορόιδο.
Αν δεν ρουφιανεύεις ,είσαι εκτός λίστας.
Αν δεν κλέβεις καντίνες και περίπτερα ,είσαι φλώρος.
Αν δεν πίνεις ,είσαι και φλώρος και ξενέρωτος.
Αν δεν τα παίρνεις απο προέδρους και μεγαλομετόχους είσαι όλα τα παραπάνω μαζί"

Πραγματικά τροφή για σκέψη ..

ΥΣ4: Και τώρα κάποιες ...mad φωτογραφίες!


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια