...KAI TO MATΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ;;


Είναι πολύ ωραίο να φτιάχνεις θεωρίες συνομωσίας ,να "ανακαλύπτεις" δυσκατανόητα φαινόμενα και να δίνεις το φως σου σε όλους όσους δεν έχουν το δικό σου νοητικό επίπεδο.

Έτσι λοιπόν αφού είναι της μόδας και έχουμε "μπλέξει" με ανθρώπους που θέλουν να ηγούνται του Συλλόγου αλλά με την συμπεριφορά τους μόνο ερωτηματικά και κούραση προκαλούν ,θα μπω και εγώ στο δικό τους τριπάκι και θα το παίξω ...Κολόμβος.

Να σας βάλω και σε σκέψεις ,αλλιώς δεν έχει νόημα να με διαβάζετε..

Και για να μην το κουράζω ,έχουμε και λέμε ..
Σαιζόν 2007-2008 και ο Παναθηναϊκός χάνει 3-2 απο την Ξάνθη και κάνει μια πολύ σημαντική γκέλα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κι ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή έδειχνε μια ομάδα σοβαρή ,που ήξερε να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στο γήπεδο (εξαίρεση το 4-0 του Κυπέλλου στο Φάληρο).

Φέτος βγήκε η βρώμα πως γιος Παναθηναϊκού παράγοντα έπαιξε σε στοιχηματική εταιρία της Μαλαισίας 1.500.000€ και κέρδισε απο την ήττα της ομάδας μας 13.500.000€!!

Το ποιος είναι -αν είναι- ο γιος Παναθηναϊκού παράγοντα μπορείτε εύκολα να το καταλάβετε και αν θέλετε συνδιάζετε και κάποιες παράλληλες εξελίξεις στα Παναθηναϊκά δρώμενα που έρχονται σε αντίφαση με παλαιότερες δηλώσεις (λίγων μηνών) και βρίσκεται την απάντηση.

Ορίστε και το εν λόγω ματς:


Σαιζόν 2009-2010 και 14 Φλεβάρη ,ο Παναθηναϊκός χάνει μέσα στην έδρα του 0-2 απο την Καβάλα ,βάζοντας σε επιπλέον κίνδυνο το πρωτάθλημα.

Χθες το οnsports ,ιδιοκτησίας Δ.Γιαννακόπουλου, αφήνει σαφέστατες αιχμές πως το συγκεκριμένο ματς ήταν στημένο και πως υπάρχουν επίμαχοι διάλογοι (προφανώς στην ΕΥΠ) που ακόμη δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ο ένας απο τους δύο συνομιλιτές αρέσκεται να τον φωνάζουν και Αγαπούλα .Προφανώς ,ο άλλος συνομιλιτής θα είχε πράσινη απόχρωση και οι πιο ...ηλίθιοι (για να δανειστούμε και εκφράσεις του Κ.Γκότζου που τις πλασάρει τον τελευταίο καιρό απλόχερα για τον Παναθηναϊκό κόσμο) καταλαβαίνουν για ποιον χτυπάει η καμπάνα.

Ορίστε και οι φάσεις και τα γκολ απο εκείνο το ματς ..


ΤΩΡΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΩ ,ΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΓΙΝΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΧΑΣΕ 0-2 ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΓΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΑΤΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑΣ;;

ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΛΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ;;

ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΠΑΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΗΡΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ;; 

ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΕΣΤΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ;;

Τι στο καλό έγινε πραγματικά σε εκείνο το ματς;;

ΥΣ: Θυμίζω ξανά την περυσινή δήλωση του Βγενόπουλου ...και υπάρχει πολύ ζουμί!


ΥΣ2: Οι μεν στήνουν τους δε και στην μέση ο Παναθηναϊκός ..

ΥΣ3: ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΕΝΟΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ..ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ 20+ ΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ..

ΥΣ4: Θέλουν όντως όλοι να βγει και η επόμενη λίστα;;

ΥΣ5: Για να στήσεις ματς θέλεις και παίκτες ..πόσο μάλλον όταν θες να στήσεις την δική σου ομάδα..

ΥΣ6: Διαβάστε παλαιότερες αναρτήσεις της στήλης εδώ!

ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια