ΤΟΤΕ ,ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ..

Aντώνης Νικοπολίδης

Τετάρτη 2 Ιουνίου 1999 και ο 28χρονος τότε ,Αντώνης Νικοπολίδης υπογράφει νέο πενταετές συμβόλαιο που θα του απέφερε συνολικά 250 εκατομμύρια δτραχμές και ακολουθούν ο καθιερωμένες δηλώσεις όπου ο Νικοπολίδης αποκαλύπτει πως προτεραιότητα του ήταν η ανανέωση με την ομάδα και αν δεν γινόταν αυτό θα ψαχνότανε μόνο για το εξωτερικό και όχι για κάποια άλλη ελληνική ομάδα.

Καλοκαίρι 2004 και ο
Νικοπολίδης για μια όχι μεγάλη οικονομική διαφορά αποφασίζει να πάει στην ομάδα που του στερούσε τόσα χρόνια επιτυχίες και χαρές ...και χρήματα κατ επέκταση. Μόλις πήρε την μεταγραφή προφανώς ξέχασε τις κλοπές που γινόντουσαν εναντίον του ,αποθέωσε αυτόν που το 2003 τον χαρακτήρισε ,όπως και την υπόλοιπη ομάδα, κότα και ενημέρωσε τον κόσμο του γαύρου πως τόσα χρόνια που ήταν στον Παναθηναϊκό πήγαινε στην Παιανία με το Φως.

Αντώνης Νικοπολίδης: Ζωντανό παράδειγμα πως τα χρήματα αλλάζουν τον άνθρωπο.

ΥΣ: Η απομάκρυνση του και ο παραγκωνισμός του απο τον Δεκέμβριο και μετά ήταν απο τα καλά που πιστώνω στον Τζίγγερ. Εκτός ότι είχε ξεκινήσει επαφές με την διοίκηση του γαύρου ,πριν καν τον προσεγγίσει η παε ,6 μήνες πριν ,υπάρχουν και φήμες για το περιβόητο ματς της Ριζούπολης..


ΥΣ2: Σε δουλειά να βρισκόμαστε η ανάρτηση ,αλλά πριν απο λίγες μέρες πέσανε στο μάτι μς οι δηλώσεις.

Σχόλια