ΑΛΛΟ ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΛΛΟ ΠΑΥΛΟΣ?

Κάτι οι ελάχιστες εμφανίσεις του Παύλου φέτος σε αγώνες της ομάδας (αν και για μέρος αυτού φταίει μια περίοδος που ήταν άρρωστος), κάτι τα λόγια του Θανάση σε μερίδα οπαδών που τον είχαν συναντήσει την άνοιξη έξω από το κλειστό, κάτι η αποχώρηση του Θανάση στην μέση της συνάντησης με τον Ομπράντοβιτς πριν δύο βδομάδες με κάνει και πιστεύω όλο και πιο ακράδαντα ότι πλεον Θανάσης και Παύλος δεν πράττουν ούτε σκέφτοντε ως ένα όπως στο παρελθόν.

Μου έχει κάτσει στο μυαλό ότι τα αδέρφια διαφωνούν πλεον κάθετα σε αρκετά θέματα και κυρίως χειρισμούς που έχουν γίνει στην εμπλοκή τους τόσο στην ΚΑΕ αλλά και στην ΠΑΕ. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την διάσταση απόψεων έχει παίξει σίγουρα ο γιος του Παύλου.

Τελευταίο επεισόδιο που δείχνει ίσως αυτό είναι το τηλεφώνημα που έκανε ο Θανάσης και όχι ο Παύλος όπως γινόταν στο παρελθόν στον Ομπράντοβιτς με σκοπό να μεταπείσει τον Μέγιστο να παραμείνει και φέτος στον πάγκο της ομάδας.

Είναι ξεκάθαρο για μένα πως πλεον ο Παύλος (καθοδηγούμενος ίσως από τον DPG) θέλει να αποχωρήσει "χθες" από την ομάδα σε αντίθεση με τον Θανάση.

Σχόλια