ΒΙΑ-ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ :ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!

Sportdog.gr

Διαβάζουμε ,διαβάζουμε ,διαβάζουμε για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα την Πέμπτη στο Περιστέρι και έχουμε ακούσει την ΚΑΘΕ μαλακία απο τον κάθε δημοσιογράφο ,που πάει να προβλέψει καταστάσεις και να εξηγήσει γεγονότα που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα.

Καταρχάς ξέρετε τα επεισόδια γιατί γίνανε; Προφανώς και όχι ,αφού μέχρι και πως γίνανε για να μποικοτάρουν την διοίκηση ακούσαμε ..

Έβγαλε και ανακοίνωση η παε την επομένη ,έδωσε γραμμή και στα μμε να αναπαράγουν ένα κλίμα φόβου και προσοχής προς τους οργανωμένους και το γλυκό έδεσε.

Προς τον κ.Νταγιάκο που
πάει να το παίξει γνώστης των πάντων να του θυμίσουμε πως πέρυσι τα όργανα κατά των Βαρδινογιάννηδων ήταν τα ίδια και σε μεγαλύτερη κλίμακα. Και πως πανιά σηκώθηκαν φέτος όχι μόνο στην Γερμανία ,αλλά και στην Αμερική.

Επίσης ότι θα υπάρξει θέμα αργά ή γρήγορα μεταξύ ΠΑΕ και οργανωμένων είναι θέμα εβδομάδων και αυτό όλοι μπορούμε να το φανταστούμε κ.Νταγιάκο. Και αυτό θα ξεκινήσει απο την μεριά της ΠΑΕ.

Τέλος ,ότι η Θύρα 13 αποτελεί τα τελευταία 2 χρόνια ξέφραγο αμπέλι το λέμε απο πέρυσι ..για να μην λένε μερικοί πως δικαιολογούμε τα επεισόδια που γίνονται.

Τέλος 2 υποσημειώσεις που όλοι τις ξεχνάνε ...

1.Το ποδόσφαιρο είναι μικρογραφία της κοινωνίας μας και αποτελείται απο τα ίδια άτομα ...η κοινωνία μας δείχνει σημάδια ακμής και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

2. Γράφτε για την βια ,γράφτε αράδες ...πουλάει και ξεχνάνε και πολλοί τα σκάνδαλα και τους κατηγορούμενους ...γράφτε λεμε!!

Σχόλια