15 ΚΑΙ 30 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ! ΤΙ ΚΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ...Ο ΣΠΑΝΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ;;


Πόσο μπορεί να κοστίζει ένα φιλικό ματς με τον Ατρόμητο μέσα Ιουλίου ,σε ένα ετοιμόροπο πτυσσόμενο πέταλο;; 15 ευρώ!!!!

Η αλητεία στην αισχροκέρδεια τελικά πάει απο το ...υψηλό στο υψηλότερο και κανένας δεν λέει τίποτα!! Λες και είναι κάτι το φυσιολογικό να πρέπει να δώσεις 15 ευρώ για να δεις την ομάδα σου απο ένα γάμησετα πέταλο στην γωνία του γηπέδου μέσα στο κατακαλόκαιρο!! Και όλα αυτά για ένα φιλικό ματς!!

Προφανώς και ο κ.σπανός αγωνίζεται να
γυρίσουν οι οικογένειες στα γήπεδα και θέλει να κάνει προσιτό το γήπεδο για κάθε φίλαθλο! Για αυτό και ορίζει αυτές τις άκρως ελκυστικές τιμές σε μια περίοδο που η χώρα ανθεί οικονομικά και ο λαός έχει αναπτύξει κατά πολύ το επίπεδο της ζωής του!!

Όσο για τις πιο κεντρικές θύρες;; 30 ευρώ κύριοι!! Για να απολαύσετε αυτό το τρομέρα υψηλού επιπέδου φιλικό με τον ατρόμητο σε αυτό το στολίδι των ελληνικών γηπέδων!

Φυσικά ο κ.Σπανός ξέρει πως θα τα τσεπώσει όσο να ναι πάλι ,αφού θα βρεθούν πάλι οι καλοί μαλάκες πελάτες να τα σκάσουν όντας θύματα της αγάπης τους για την ομάδα.

Αλλά εδώ πέρα δεν θα υπάρξει καμία αντίδραση απο κανέναν κρατικό φορέα γιατί δεν πέφτει πουθενά λόγος αφού ο κάθε επιχειρηματίας βάζει τις τιμές που θέλει για αγώνες της ομάδας του. Και κατά τα άλλα αναρρωτιόμαστε γιατί ο κόσμος δεν πατάει στα γήπεδα ...και κατά τα άλλα το ποδόσφαιρο είναι το άθλημα των πολλών!

ΥΣ: Το γράφουμε εδώ και χρόνια :Πρέπει να οριστούν τιμές πλαφόν για όλα τα γήπεδα της Ελλάδας .Είναι γελοίο ο κάθε πρόεδρος να κοιτάει πως θα τα τσεπώσει παίζοντας με μεγάλες ομάδες.

υσ2: Αν ακόμη ενδιαφέρεστε να πάτε την Πέμπτη στο Περιστέρι διαβάστε στο παρακάτω λινκ πως μπορείτε να προμηθευτει΄τε τα εισιτήρια ..
http://prasinanea.gr/football/friendlies/article1192188.ece

Σχόλια