ΡΙΞΑΝΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ VIP ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΑΝΕ!


Όχι ότι είναι τίποτα το τρομερό ,ούτε ότι θα λείψουν τα 4 ευρώ σε άτομα 2.500€ περίπου για τα διαρκείας ,αλλά το συγκεκριμένο μας έκανε εντύπωση πιο πολύ σαν κίνηση και το αναφέρουμε .

Όπως είπαμε τα διαρκείας οι τιμές τους μειωθήκανε σε όλες τις κατηγορίες και έτσι όπως κοιτούσαμε τις σχετικές κατηγορίες ,είδαμε το εξής παράδοξο.

Στις κάρτες διαρκείας που είναι στα
VIP του γηπέδου ,αυτοί που θέλουν να ανανεώσουν τα διαρκείας τους απο την περυσινή σαιζόν θα πρέπει να πληρώσουν +4€ ...δηλαδή πέρυσι πληρώνανε για την ανανέωση 2.475€ ενώ φέτος πρέπει να δώσουν 2.479€!

Ίσως οι συγκεκριμένοι πελάτες (γιατί για πελάτες μας βλέπουν σε περίπτωση που το έχετε ξεχάσει..) πληρώνουν τα +4€ για να επιβραβεύσουν την ΠΑΕ για την πετυχημένη πορεία της ομάδας ή για τις επικείμενες πωλήσεις που ακούγονται ή για τις μεγάλες μεταγραφές που έχουμε κάνει .Μπορεί και να μαζεύουν για την ΑΜΚ ,δεν ξέρουμε ..

Αλλά είναι πραγματικά ηλίθιο μόνο και μόνο σαν κίνηση να αυξάνεις κάποια διαρκείας έστω και λίγο με τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν στην ΠΑΕ και στην ομάδα ..

Και για του λόγου το αληθές ..

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2010-2011


ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2011-2012

Σχόλια