Leoforos, Gazzeta: Η αναφορά πηγής δεν είναι ποινικό αδίκημα!

newspao.gr

Ξημερώματα Παρασκευής ανεβάζουμε ΠΡΩΤΟΙ το θέμα με την... κατάληψη της σελίδας της Λάτσιο από οπαδούς του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα η ώρα ήταν 02:32.

Σήμερα το μεσημέρι αφού είδαμε πως

ΚΑΝΕΝΑ αθλητικό πόρταλ δεν το είχε σαν είδηση το προωθήσαμε με mail σε όλα τα σάιτς, αθλητικά και μη.

Επεσε, λοιπόν στην αντίληψή μας πως το leoforos.gr και το gazzetta.gr, ανέβασαν την είδηση 45 λεπτά μετά, από τη στιγμή που είχαμε στήλη το θέμα.

Aυτό που μας έκανε εντύπωση είναι πως ενώ ανέβασαν την είδηση ( με διαφορετικά λόγια), δεν έβαλαν κάποια πηγή.

Εμείς, σαν Newspao.gr θέλουμε να πούμε πως 60.000 επισκέψεις καθημερινά των δικών σας σάιτ, δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με τις δικές μας, ωστόσο το κόμπλεξ σας αντικειμενικά, θα μπορούσε να γίνει αντικείμενο έρευνας!

Υ.Γ: Εσείς, μπήκατε στον κόπο να αλλάξετε το ρεπορτάζ μας. Ωστόσο, εμείς από αύριο, δεν θα μπαίνουμε σε αυτόν τον "κόπο", μόνο πουθα "ξεχνάμε" την αναφορά πηγής στις δικές σαςειδήσεις.


Διαβάστε περισσότερα: Leoforos, Gazzeta: Η αναφορά πηγής δεν είναι ποινικό αδίκημα! ~ Newspao.gr - Ενημέρωση και άποψη για τον Παναθηναϊκό μας! http://www.newspao.gr/2011/06/leoforos-gazzeta.html#ixzz1PZhWaj2y


Σχόλια

  1. Η διαφορά μας με αυτούς αγαπητα Panathinaikos-press και newspao είναι ότι αυτοί είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι,και εμείς είμαστε απλοί Μπλόγκερς,που ότι γράφουμε και σχολιάζουμε,το γράφουμε με τον δικό μας τρόπο κρίσης και σκέψης,ο οποίος βασίζεται στο μεράκι και την οπαδική μας τρέλα που κουβαλάμε οι περισσότεροί Παναθηναϊκοί.Είμαστε οπαδοί και όχι οπαδοκάπηλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου