ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ;; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΤΑΓΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΤΗΡΙ!

Πράσινα Νέα

Ένα εντελώς άστοχο άρθρο απο τον Πέτρο Παπαμακάριο και μια εντελώς άστοχη κίνηση απο τα Πράσινα Νέα να το βάλει και πρώτο θέμα ,την συγκεκριμένη άποψη.

Κ.Παπαμακάριε δε γίνεται να δει κάποιος Παναθηναϊκός μισογεμάτο το ...πικρό ποτήρι που μας προσέφερε απλόχερα ο κ.Γόντικας.

Όταν ο ύποπτος για
στημένα Μαρινάκης βγαίνει με θράσος και δηλώνει πως ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν υποστήριξε την πρόταση μομφής ,τότε εμείς τι να καθόμαστε και να λέμε;;

Κ.Παπαμακάριε να σας θυμίσουμε πως στο διάστημα των επόμενων 10 ημερών μέχρι και την επόμενη συνεδρίαση της Σούπερ Κλίκας ,θα πρέπει να αποφασιστεί η παραμονή ή όχι του Ηρακλή καθώς και η πραγματοποίηση της επικύρωσης της βαθμολογίας. Αν αυτά τα θέματα εσείς τα θεωρείτε αμελητέα και μη ουσιώδη μάλλον βλέπουμε κάποια πράγματα απο διαφορετική οπτική γωνία.

Να σας θυμίσουμε επίσης πως ο Μαρινάκης είναι παράλληλα και αντιπρόεδρος στην επο.
Ο άνθρωπος που εμπλέκεται στους περισσότερους διαλόγους για τα στημένα ,βγάζει όλον τον κόσμο τρελό υπό την ανοχή ΚΑΙ της δικιάς μας παε.

Ο ΓΑΥΡΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΚΑΙ ΑΝΤΙ Η ΠΑΕ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ...ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ.

Σχόλια

  1. στο μεταξύ, γελάνε και οι πέτρες....
    στη γραμμή Πατέρα η ΠΑΕ γράφει ο τουλούμπας, δεν ανέβασε τους τόνους!!! Ναι, γελοίε, επί Πατέρα ήμασταν πηθίνεια όργανα του κάθε θείου...... ενώ ο τζίγγερ δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου