ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!


Μάγκες δεν ξέρω πως το έχετε πάρει το όλο θέμα που προέκυψε με την αναζήτηση αγοραστή για την πιο πετυχημένη ομάδα που έχει αναδείξει ο ελληνικός αθλητισμός και μια απο τις μεγαλύτερες του ευρωπαϊκού ,αλλά εμένα μου δημιουργούνται πολλές απορίες που έχουν να κάνουν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μόνο!

Οι Παύλος και Θανάσης είναι απολύτως λογικό να θέλουν να αποχωρήσουν και όποιος εξυπνάκιας πάει να συσχετίσει την ενασχόληση τους με την παε είναι τουλάχιστον ηλίθιος!

Οι σκέψεις μου έχουν να κάνουν με τον
Δημήτρη Γιαννακόπουλο και μόνο. Γιατί όσο αινιγματική θεωρούμε την συμπεριφορά του Βγενόπουλου ,άλλο τόσο για μένα είναι και του γιου του Παύλου.

Και την δικιά του στάση την συνδιάζω κάλλιστα με το θέμα της ΠΑΕ.

Πως γίνεται στις 7/1/2008 να βγαίνει και να δηλώνει πως τον ενδιαφέρει μελλοντικά η ενεργή ενασχόληση του με την ΠΑΕ ,η βοήθεια του στα ερασιτεχνικά τμήματα και να μην τίθεται πουθενά θέμα ΚΑΕ ,αφήνοντας να εννοηθεί πως θα πάρει μέρος στην διάδοχη κατάσταση..

Να σας θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Ανδρέα Βγενόπουλο ήταν οι κινητήριοι μοχλοί της πολυμετοχικότητας και μεταξύ αυτών των 2 πρέπει να ψάχνουμε την απαρχή για το μπάχαλο που έγινε στην πολυμετοχικότητα .

Το 2008 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαινότανε η ελπίδα για τα διοικητικά επίπεδα του Συλλόγου ,ένας άνθρωπος που είχε και χρήμα και όρεξη για να εδραιώσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή σε όλα τα επίπεδα αλλά κάπου στην πορεία αποφάσισε πως δεν θέλει να έχει σχέση με τα Παναθηναϊκά κοινά και ύστερα μάθαμε δια στόματος του πατέρα του πως δεν έχει καμία θέληση να ασχοληθεί ούτε με την ΚΑΕ.

Μάλιστα πριν λίγους μήνες σε μια συνέντευξη του είχε δηλώσει πως ο λόγος που τα σπάσανε με τον Βγενόπουλο ήταν επειδή ο δεύτερος έκανε πίσω στην αγορά της παε.

Και κάπου εδώ μου σκάνε διάφορες σκέψεις που κατασκευάζουν και μια ωραία θεωρία συνομωσίας ..

Δηλαδή ,ότι ο Δ.Γιαννακόπουλος θα κάνει κίνηση για αγορά της παε μέσα στα επόμενα 2 χρόνια .
Θέλει να κάψει αρχικά τις επιλογές Βγενόπουλο-Πατέρα και ύστερα να τελειώσει τον Τζίγγερ ,βγαίνοντας στο προσκήνιο ως ο μόνος σωτήρας της ΠΑΕ ..

Βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι και μαλακίες και απλά με τα ανοίγματα των sites του να θέλει να ασχοληθεί απλά με αυτά και τις υπόλοιπες επαγγελματικές του δραστηριότητες και να μην μπλέκεται το όνομα του στα Παναθηναϊκά δρώμενα ...αλλά ρε μάγκες μου φαίνεται πολύ παράλογο ..


ΥΣ: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πολύ περισσότερες ευθύνες απο όσες -δεν- του ρίχνει ο κόσμος ,για όλο αυτό το μπάχαλο στην ΠΑΕ.

ΥΣ2: Το αποκλειστικό της είδησης για συζητήσεις αγοράς της ΚΑΕ απο την αμερικάνικη εταιρία το έδωσε ο ίδιος στον Γέμελο για το theplayer.gr ...άρα εκτός απο ανέβασμα των hits της σελίδας του ,μήπως θέλει να πει και κάτι άλλο;

ΥΣ3: Διαβάστε παλαιότερες στήλες της ανάρτησης ,εδώ!

ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια