ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ = ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Έσκασε λοιπόν και το θεματάκι με τα στημένα. Θα μου πείτε το περίμενες;
Όχι θα σας απαντήσω γιατί πίστευα ό,τι η κυβέρνηση (του 19%) κάτι καλύτερο θα σκεφτόταν για να σερβίρει στον ηλίθιο, ξεχασιάρη ελληνικό λαό. Και φυσικά, ανηκώ και εγώ όπως και όλοι μας που τρώνε αυτά που τους σερβίρουν τις περισσότερες φορές. Απλά, θέλω να πιστεύω πως πλέον έχω αρχίσει να θέτω τις σωστές ερωτήσεις στον εαυτό μου και αυτό θα πρότεινα να κάνετε και εσείς.
Σε μία χώρα που μαστίζεται από κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις, σε μία χώρα που η πλειοψηφία του λαού ζει στα όρια της φτώχιας, βλέπουμε πως η κυβέρνηση βρίσκει αποκούμπι στο αηδιαστικό παρασκηνίο του ελληνικού ποδοσφαίρου για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της. 

Προσοχή. Σε καμία περίπτωση δεν λέω πως το σκηνικό είναι "φτιαχτό" και πως όλα θα ξεχαστούν όταν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγουν ΟΛΑ (ανεξαρτήτως χρώματος) στην φόρα. Απλά, δεν θεωρώ, πολιτικά πάντα, ότι πρώτο μέλημα της κυβέρνησης ΤΩΡΑ θα έπρεπε να είναι ο Μπέος και ο κάθε Μπέος και γενικότερα η εξυγίανση του ποδοσφαίρου. 

Αλλά δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε πολιτική ανάλυση. Εδώ θα μιλήσουμε για ποδόσφαιρο και μετά από προσωπική απουσία αρκετών μηνών (μετά τα όργια του Καραισκάκη), θα επιστρέψουμε δυνατά γιατί το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Και από ποδοσφαιρικής άποψης αλλά και από στοιχηματικής. 

Κρατάτε λοιπόν μικρό καλάθι γιατί κρύβονται πολλά συμφέροντα από πίσω και δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει αυτή η ιστορία. Και προς Θεού μην ξεχνάτε τι πρόκειται να τραβήξουμε από αυτούς που καπηλέυονται τα θεσμικά κενά σε όλους τους τομείς τα τελευταία χρόνια, και τώρα μας βάζουν πληρώνουμε κερατιάτικα τις δικές τους μαλακίες. 

Σχόλια