ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ,ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΡΕΛΑ ΦΡΑΓΚΑ!


Το 2008 έλεγες πως θα βοηθήσεις τον ερασιτέχνη και ανέλυες πλάνα και προυπολογισμούς που θα οδηγούσαν τον Σύλλογο σε ...πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινό!

Το 2009 φημολογείται πως σε τηλεφώνημα απο διοίκηση του ερασιτέχνη για βοήθεια ,η απάντηση σου ήτανν ..."θα σας μάθω να ψαρεύετε ".

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΦΤΑΣΑΜΕ
2011 ΚΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ,ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

Οι Μακρόπουλος και Τσίλης χωρίς πολλά λεφτά σκεφτήκανε και κάνανε το απλό ...έργα στους εσωτερικούς χώρους της Λεωφόρου .Εκμετάλλευση του μπαρ που δεν χρησημοποιείται για στέγαση ενός τμήματος. Με αυτήν την απλή κίνηση δίνουν πολύ σημαντική βοήθεια στον ερασιτέχνη και βοηθούν ουσιαστικά τα τμήματα του.

Φανταζόμαστε πως αν υπάρχει όρεξη ,υπάρχουν κι άλλες αντίστοιχες κινήσεις που μπορούν να δώσουν ζωή στον ερασιτέχνη.

Άλλο παράδειγμα; Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες κολύμβησης στο οακα ...περίπου στα 400 παιδιά έχουν και όλα δουλεύουν ρολόι μέχρι στιγμής!

ΘΕΛΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ,ΟΧΙ ΧΟΝΤΡΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ!

ΕΙΠΕΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΕ ΤΑ ΑΠΛΑ!

ΥΣ: Τα ίδια θα μπορούσαν να κάνουν και οι Βαρδινογιάννηδες ...αλλά η μοναδική μας επιθυμία ήταν και είναι να σταματήσουν την ενασχόληση τους με τον Σύλλογο.

ΥΣ2: Οι Γιαννακόπουλοι μπορεί να κάνανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ λάθη στον ερασιτέχνη ,αλλά όσο δεν εμφανίζεται κανείς να σπρώξει λεφτά ,όσο οι πόρτες είναι ανοιχτές και γράφονται μόνο 100 άτομα ...θα το βουλώνουμε!

ΥΣ3:Γραφτείτε ρε σεις στον ερασιτέχνη. Αγαπήστε τον Σύλλογο και γίνετε κομμάτι του!

ΥΣ4: Διαβάστε παλαιότερες αναρτήσεις της στήλης ,εδώ!


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια