MIAΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ...ΒΑΡΔΗ ΠΟΥΛΑ!


Απο αυτό εδώ το blog έχουμε ξεκαθαρίσει την θέση μας ,απο την δημιουργία του ,δηλαδή κάνα 3χρονο τώρα. Θέλουμε οι Βαρδινογιάννηδες να φύγουν απο τον Παναθηναϊκό και ο Βαρδής να πουλήσει και να μην έχει καμία σχέση με τον Σύλλογο.

Αλλά να ξεκαθαρίσουμε και κάτι που πρέπει να ισχύει και για όλους όσους ζητάνε την απομάκρυνση των Βαρδινογιάννηδων απο τον Σύλλογο (εκτός απο πληρωμένους και πρόβατα που απλά φωνάζουν ό,τι τους λένε). ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΤΕ ΜΕ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥΣ. Γιατί και αυτοί προσωπικά έχουν καεί με την λιγοψυχία που δείξανε και παρατήσανε την ομάδα. Γιατί αν τους ενδιέφερε δεν θα αφήναν την ομάδα να παραπαίει και να γίνεται έρμαιο του κάθε Μαρινάκη.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ:..


Πρώτον ,δεν πιστεύω πως κανείς Παναθηναικός αναπολεί τον Τζίγγερ και τα κατορθώματα του .Απέδειξε πως δεν μπορεί όλα αυτά τα χρόνια και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο είναι ή βαλτός ή ηλίθιος.

Δεύτερον και ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ :Οι Βαρδινογιάννηδες έχουν παρατήσει εδώ και χρόνια τον Παναθηναϊκό .Τον αφήσαν να διασύρεται και να γίνεται πιόνι του Κόκκαλη. Ο Κόκκαλης που δεν έχει ούτε το 1/3 της δυναμικής της οικογένειας ,τους έκανε πάρτι στο ποδόσφαιρο. Και αυτό γιατί οι Βαρδινογιάννηδες του το επιτρέψαν επειδή δεν θέλανε .Είναι οι απόλυτα υπεύθυνοι για αυτήν την ιστορία που παρατηρούμε τα τελευταία 15 χρόνια.

ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΑ @@ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ.

ΟΠΟΤΕ ΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ "ΒΑΡΔΗ ΠΟΥΛΑ" ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ..

Σχόλια