ΟΚ ...ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ...ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΖΟΤΣ;;



Άκουσα με μεγάλο ενδιαφέρον αυτά που είπε ο Σπανούλης και πραγματικά μου κάνανε εντύπωση 3 πραγματάκια ..

1.
Ρε Σπανούλη όσα χρόνια σε θυμάμαι μέσα στην ομάδα ,πραγματικά αυτό που θα έλεγα για την πάρτη σου ,είναι πως ήσουν προσγειωμένος ,πάντα ανταγωνιστικός και ποτέ προκλητικός. Ούτε στα σιχάματα που γίνανε πέρυσι στον τέταρτο τελικό δεν σε θυμάμαι να ξεσπαθώνεις έτσι ...που εκεί παιζόταν κορώνα γράμματα η ζωή σου ...ακόμη κι εκεί συνετός ήσουν!

2. Ρε Σπανούλη ,δίπλα σου είχες τον Ομπράντοβιτς. Αυτόν που σε έκανε top παίκτη ,αυτόν που σε εμπιστεύτηκε ,που σε έκανε πρώτο όνομα στην πιάτσα ,που σε βοήθησε να ζήσεις το όνειρο του nba ,που σε έκανε mvp της Ευρωλίγκα ,που σε έκανε πρωταθλητή ευρώπης και καθόσουν και έλεγες αυτά τα πράγματα; Με τόσο πάθος και τόσα νεύρα; Πραγματικά ένιωσες να σε κλέβουν ή να αντιμετωπίζεις μια καλύτερη ομάδα που άξιζε την νίκη;

3. Ρε Σπανούλη σε ποια ομαδα έπαιζες τέτοια εποχή πέρυσι;; Και τότε βρώμικα και με ξύλο σας έβαζε να παίζετε άμυνες ο Ζοτς; Ή ξαφνικά ο Παναθηναϊκός με την απώλεια σου άρχισε να παίζει έτσι;;

ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΠΑΔΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΕΣΤΟΣ .

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ...ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΓΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ!

Σχόλια