NA ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ,ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!


Κόντρα σε όλα τα γαμωσταυρίδια και τα κοσμητικά επίθετα που στολίζουν αρκετοί Παναθηναϊκοί την ομάδα μας για την σημερινή εμφάνιση ..
Κόντρα σε όλα τα "αντικειμενικά" άρθρα που μιλούν για παίκτες σταρχιδιστές ..

Εγώ θα θέσω κάπως αλλιώς το όλο ζήτημα που γεννιέται ΚΑΙ απο την σημερινή εμφάνιση της ομάδας μας. Καταρχάς κανένας δεν μπορεί να ...
αμφισβητήσει πως οι παίκτες μας σήμερα όντως κάνανε αγγαρεία .Αλλά πρέπει και ο καθένας να αποφασίσει τι στάση θα κρατάει απέναντι στην ομάδα. Δεν γίνεται την μια εβδομάδα έτσι και την άλλη γιουβέτσι ..

Για μένα τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα και έτσι πρέπει να είναι και για τους παίκτες.
Το πρωτάθλημα με όλα αυτά που γίνανε στο Καραϊσκάκη και τα όσα βγήκαν στην φόρα με τις κασέτες ,έχει χάσει κάθε αξιοπιστία στα μάτια της πλειοψηφίας (όχι μόνο των Παναθηναϊκών..) ..ο κόσμος έδειξε την στάση του στο ματς με τον Ατρόμητο .

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ @@ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ .
ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ,ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.

ΑΛΛΑ αυτό δεν σημαίνει πως οι παίκτες ,ο προπονητής και η διοίκηση μπορούν να γράφουν στα @@ τους και τον κόσμο της ομάδας. Γιατί μ εμφανίσεις σαν την σημερινή ,αυτό δείχνουν!

Σήμερα έπρεπε να σεβαστούν ΜΟΝΟ τους οπαδούς μας που βρέθηκαν στο στάδιο και πλήρωσαν εισιτήριο για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Και αυτό δεν το έκαναν ..

Ο κόσμος έχει την απαίτηση οι αθλητές του Συλλόγου να τιμούν το έμβλημα και να τους σέβονται. Με τέτοιες εμφανίσεις όμως ..

Όταν προσπαθούν και ιδρώνουν την φανέλα ο κόσμος έχει αποδείξει πως τους επιβραβεύει (με αεκ στο κύπελλο ,με γαύρο στο ντέρμπι της ντροπής) ανεξαρτήτως αποτελέσματος .

ΥΣ: Μην κάνετε το χατήρι των δήθεν αντικειμενικών που βρίσκουν ευκαιρία και μιλάνε για τον δίκαιο πρωταθλητή γαύρο κτλ κτλ. Τέτοια αποτελέσματα περιμένουν για να κάνουν την προπαγάνδα τους. Ποια είναι η καλύτερη ομάδα φάνηκε στο Καραϊσκάκη και την είδε όλη η Ελλάδα!

ΥΣ2: Δεν θα πιάσω την συζήτηση "Εθνική Ελλάδος και Έλληνες διεθνείς" ...όχι ,όσο και να με τρώει ο κώλος μου δεν θα την πιάσω ..

ΥΣ3: Αν οι παίκτες ήταν μια φορά σήμερα αδιάφοροι ,τότε οι μέτοχοι πόσες φορές είναι;;

ΥΣ4:Διαβάστε παλαιότερες αναρτήσεις της στήλης εδώ!

Σχόλια