ΓΚΟΤΖΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΛΟΓΩ ΠΛΥΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ!


Σε ένα ακόμη αξιομνημόνευτο άρθρο-ρεπορτάζ-αποκάλυψη ο κ.Γκότζος αναφέρει τους υπαίτιους για την αποτυχία της συναυλίας του ερασιτέχνη.

Τα τελευταία δύο χρόνια ,σύμφωνα με τον κ.Γκότζο ,ο ...
ερασιτέχνης και γενικότερα όλος ο Σύλλογος έχει γίνει ένα κλειστό club! Προφανώς όταν διοικούσε ΜΟΝΟ η οικογένεια Βαρδινογιάννη και η εφημερίδα του διεκδικούσε το αλάθητο του Πάπα ,ο Σύλλογος διοικούταν με πιο δημοκρατικούς τρόπους και ήταν πιο ανοιχτός στον κόσμο του. Προφανώς όταν για να γραφτείς στον ερασιτέχνη ,έπρεπε να περνάς απο επιτροπές ,να σε προτείνουν άλλα μέλη και να πληρώνεις πολύ μεγαλύτερη συνδρομή ,ήταν οι πόρτες πιο ανοιχτές απο ότι σήμερα! Προφανώς και ο Σταθοκοστώπουλος ,ήταν βαλτός απο τους οργανωμένους να καταδικάζει τον τρόπο λειτουργίας του ερασιτέχνη.

Ύστερα ανέφερε πως η παρουσία του Πλυτά είναι ένα απο τα αποτελέσματα των τελευταίων 2 χρόνων και ένας απο τους λόγους που ο κόσμος έχει αηδιάσει με τον ερασιτέχνη και δεν έδωσε το παρών την Παρασκευή. Εμείς απλά να θυμίσουμε στον κ.Γκότζο πως ο Πλυτάς είναι πολλά χρόνια πρίν στον ερασιτέχνη και έτρεχε με αυτοθυσία ένα τμήμα και το κουμάνταρε υπο πολύ δύσκολες συνθήκες .Αν οι σχέσεις του με τους συνδέσμους και η φιλία του με τον Πατέρα ,αποτελούν αφορμή για να τον κράξει ,νομίζω είναι ευδιάκριτο απο όλους ..

Και τέλος ,υπαίτιοι της προχθεσινής παρωδίας ήταν οι οργανωμένοι! Επειδή αναγκάζουν τον κόσμο να μην ...διαβάζει derby!!!!!
Ναι ,το έγραψε κι αυτό ο αθεόφοβος. Λέει ,υπάρχει έλεγχος στις εφημερίδες ..
Ρε κ.Γκότζο ποιος έλεγχος; Έχεις πάρει πρέφα πόσοι σε διαβάζουν;; Που να βρεθούν οι αναγνώστες σου; Είσαι σοβαρός;;

ΑΡΑ ,οι λόγοι αποτυχίας της συναυλίας ήταν η δομή του Συλλόγου που πλέον έχει γίνει κλειστό club ,η παρουσία του Πλυτά στον ερασιτέχνη και οι οργανωμένοι που δεν αφήνουν τον κόσμο να διαβάζει derby ..

Tελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ.Γκότζος θα διανέμει την εφημερίδα του σε βρεφονηπιακούς σταθμούς ,ώστε να αναστηθούν οι πωλήσεις του ..

Σχόλια