ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ :ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΒΙΒΛΙΩΝ ..


Δεν ξέρουμε αν κάνουμε καλά που δημοσιεύουμε το συγκεκριμένο θέμα ,αφού αξία δίνουμε σε κάτι εντελώς ύποπτο ,αλλά δε γίνεται να μην κάνουμε μια αναφορά για το συγκεκριμένο βιβλίο.

Καταρχήν να ενημερώσουμε πως δεν έχουμε άποψη για τα γραφόμενα του βιβλίου ,αλλά με τα όσα ακούσαμε το συγκεκριμένο εγχείρημα μόνο Παναθηναϊκό δεν πρέπει να είναι και οι στόχοι του είναι καθαρά προπαγανδιστικοί .

Και υπάρχουν πολλές απορίες για ένα βιβλίο που αναφέρει πως το συλλαλητήριο του 2008 είχε μόλις 4.000 άτομα (!!!!!)..

..όπως για το ποιος είναι ο συγγραφέας Αλέξανδρος Βασιλόπουλος; Τι σχέση έχει με τον Σύλλογο; Τι σχέση μπορεί να έχει με κάποιον απο τους μετόχους;;

Το μυαλό μας κάπου πάει ...περιμένουμε μόνο την προώθηση του συγκεκριμένου βιβλίου απο το derby για να αποκτήσουν βάση οι υποψιες ..

Κρυφό τίποτα δεν μένει και θα μαθευτούν τα πάντα σε λίγες μέρες ..

ΥΣ: Κανένα βιβλίο για τα εγκλήματα που κάνουν τα τελευταία χρόνια οι γαύροι ,γιατί δεν έκατσε να γράψει ο συγγραφέας;;

Σχόλια

  1. Και μετά σας φταίει ο Πατέρας, ο Βγενό, ο Ζολώτας, ο Παύλος, ο Δάβαρης και οι υπόλοιποι που έβαλαν κοντά 61 εκ. € .!

    Εχει αφηνιάσει ο Λάουντα, έχει δώσει εντολή όλα τα τσιράκια, οι παρατρεχάμενοι και οι μπροστινοί να περιφέρονται στα site & blog για να επηρεάζουν ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.!!!

    Καθήστε λοιπόν και βάλτε τα με Πατέρα και Βγενό (αυτοί ακούνε τα πάντα) και θα καταλάβετε από το Φθινόπωρο και μετά που θα έχει την ομάδα ο σοφέρ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου