ΤΑ 2 ΜΕΤΩΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ...ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ!

Πατήστε εδώ και διαβάστε το κείμενο μας στο http://newspao.blogspot.com/ .
Το συγκεκριμένο blog ,σε λίγες μέρες θα γίνει newspao.gr και θα βοηθάμε κι εμείς με τον τρόπο μας ,την νέα προσπάθεια των παιδιών.

Απο εμάς καλή τύχη στην νέα αυτή προσπάθεια και μακάρι να προσφέρει κάτι διαφορετικό στα τόσα sites που υπάρχουν για τον Σύλλογο!



Δυστυχώς ή ευτυχώς στον Παναθηναϊκό πλανήτη ζούσαμε πάντα και κριτικάραμε την εκάστοτε κατάσταση με βάση κάποια γεγονότα και κάποιες κρυφές ελπίδες ή οράματα που έχουμε για τον Σύλλογο. Τον τελευταίο καιρό ,απολαμβάνουμε την Παναθηναϊκή καθημερινότητα μόνο με βάση τα γεγονότα και αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά ξέρουμε με τι παράγοντες έχουμε να κάνουμε ή μάλλον θέλω να πιστεύω πως ο περισσότερος κόσμος πλέον ξέρει .Και αυτό γιατί στα 2 χρόνια της πολυμετοχικότητας και τον 1 χρόνο της κοροϊδίας ,ο κόσμος πλέον έχει κατασταλάξει και έχει βγάλει τα συμπεράσματα του. Και την άποψη του δεν του την καθορίζει καμία "Παναθηναϊκή" φυλλάδα ,καμία ανακοίνωση μετόχου και κανένα επικοινωνιακό τρικ.

Προσωπικά έχω την άποψη μου για τον κάθε μέτοχο της παε και την έχω εκφράσει μέσω του blog ουκ ολίγες φορές ,αλλά επειδή είναι ΑΚΡΩΣ προσωπικές δεν θα μπω στην διαδικασία να το επαναλάβω. Απλά μόνο αναλογιστείτε για ποιο λόγο οι περυσινές επιτυχίες στο ποδόσφαιρο να αποτελέσουν την ταφόπλακα της πολυμετοχικότητας και όχι την άνθιση της. Αναλογιστείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας..

Έχουμε μια παε που έχει χωριστεί στο μπλόκο των Βαρδινογιαννακοπουλικών και των ΠατεροΒγενοπουλικών. Οι μεν έχουν τις φυλλάδες και οι δε τους δημοσιογράφους να αναπαράγουν τις εκάστοτε θέσεις τους .Μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν Σύλλογο που συντηρείται απο την αγάπη του κόσμου και όχι απο τα λεφτά του κάθε παράγοντα .Έχουμε να κάνουμε με έναν κόσμο που διψάει για μεγαλεία στο λαοφιλέσστερο άθλημα και όχι για νέο κύκλο μιζέριας ,γκρίνιας και εσωστρέφειας .

Γούσταρε πέρυσι με τις κούπες ,τις μεγάλες νίκες και τις παικτούρες .
Βαρέθηκε φέτος με τις δηλώσεις ,τα επικοινωνιακά τρικ ,τις αποχωρήσεις και τις αποκαλύψεις.

Έχει βαρεθεί τον κάθε στημένο "Παναθηναϊκό" δημοσιογράφο που απλά αγιοποιεί τον εκάστοτε εργοδότη του.

Φαίνεται όμως πως οι μέτοχοι αυτό δεν τον έχουν πάρει πρέφα και συνεχίζουν ακάθεκτοι το βιολί τους .Και η πλάκα είναι πως οι μικρομέτοχοι τους το φωνάζουν ,πως ο κόσμος σιχάθηκε τους εσωτερικούς πολέμους. Εδώ ο Μαρινάκης αλωνίζει και άλλη μια Ριζούπολη πάει να περάσει ατιμώρητη και αντί όλοι αυτοί οι μέτοχοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να τους εξαφανίσουν ,κάθονται και παίζουν για το ποιος την έχει μεγαλύτερη και ποιος θέλει περισσότερο το καλό του Συλλόγου .

Αλλά ας όψεται το αθλητικό κέντρο ..

Ας βγει την Δευτέρα η κυβέρνηση να δηλώσει πως τα έργα στον Βοτανικό ξεκινάνε ,πως δεν υπάρχει κανένα κόλλημα ,πως όλα τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί ..ας βγει να το πει ο πρωθυπουργός και εκεί θα δούμε κωλοτούμπες ,μεγαλύτερες και απο αυτές του Μελισσανίδη το 1996!

Οικονομική λιτότητα;;
Χάρισμα 30%;;
Αποχώρηση απο Παναθηναϊκά κοινά;;
Αποχώρηση απο ΔΣ;;
Μαρασμός του ερασιτέχνη;;

Θα αρχίσουν όλοι να εμφανίζονται σαν Μεσσίες ,να σκάνε φράγκα και να δούμε πόσοι θα ενδιαφερθούν και θα σκυλιάσουν για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της παε..

Η ανέγερση του αθλητικού κέντρου θα αποτελέσει την πραγματική άνθιση του Συλλόγου ,σε όλα τα τμήματα! Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο και αποτελεί την λογική εξέλιξη.

Απλά τώρα αθλητικό κέντρο γιοκ και μας κάνουν τους δύσκολους ..

ΥΣ: Έμμισθοι δημοσιογράφοι στον Παναθηναϊκό;; Μην ξανακούσω κακοήθειες ..

ΥΣ2: Θα έχει πολύ γέλιο η κόντρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με το  gazzetta ...aka leoforos ,aka Βασιλαρας..

ΥΣ3: ΜΑΚΑΡΙ οι Γιαννακόπουλοι να μην ασχολιόντουσαν καθόλου με την παε .Ή να την αγόραζαν στα καπάκια ή τίποτα ...όχι τίποτα άλλο ,αλλά νιώθουμε και μαλάκες όσοι φωνάζαμε "Παύλο Θεέ πάρε την Παε " με την όλη συμπεριφορά τους ..

ΥΣ4: Σε λίγο θα μας πουν πως ο Παναθηναϊκός χρωστάει στους Βαρδινογιάννηδες!! Μην τρελαθούμε και τελείως μάγκες... ΟΛΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΙ ,ΟΛΟΙ!! Όχι το αντίστροφο ..

ΥΣ5: Ζω και ανασαίνω για την επόμενη συνέντευξη τύπου των μετόχων που θα ξαναδηλώσουν όλοι μαζί αγκαλιασμένοι ενωμένοι σαν γροθιά!! Και κάπου εκεί θα φάνε σουτ όλοι μαζί απο τον κόσμο ..

ΥΣ6: Μέλη στον Ερασιτέχνη γραφτείτε!! 50 ευρώ είναι μόνο!! Βοηθήστε και αποκτήστε παράλληλα ψήφο και λόγο!!

ΥΣ7: Καλή αρχή στα παιδιά με το site!


Panathinaikos Press

Σχόλια