MAΡΙΝΑΚΗΣ ΜΗΝΥΕΙ ΚΑΙ (ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ) ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ..


Την προηγούμενη εβδομάδα έστειλε ...προειδοποιητικό εξώδικο αναφερόμενο σε όλα τα αθλητικά sites και blogs που αναφέρουν το όνομα του δυσφημώντας το ή φιλοξενούν προσβλητικά σχόλια προς το πρόσωπο του.
Χθες μήνυσε τον Σισέ ως απάντηση στην μήνυση του πρώτου ,καθώς και το gazzetta με τα δύο sites του.
Και σήμερα βγήκε στην φόρα πως ο Μαρινάκης ζήτησε να επέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ..

Και κάπου εδώ..
γελάνε και τα τσιμέντα ..

Φαίνεται πως ο Μαρινάκης κάτι αρχίζει και φοβάται ...
Ισχυρίζεται πως τον ενοχλούν τα σχόλια που γίνονται σε ξένα sites και εμπλέκουν μέσα το όνομα του.

1. Μαρινάκη ΞΕΧΝΑΣ πως όλο αυτόν τον πάταγο ,ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ τον δημιούργησες με την προκλητική συμπεριφορά σου και τις εμπρηστικές δηλώσεις σου όλους αυτούς τους μήνες.

2. Δεν πιστεύουμε να σε έχει ενοχλήσει η ιστορία με την παράγκα και τις κασέτες .Έτσι κι αλλιώς ,οι άμεσα εμπλεκόμενοι Δαλούκας και Μπέος έχουν ισχυριστεί πως δεν έχεις πουθενά καμία ανάμειξη και πως ο Βαγγέλης που αναφέρεται στις κασέτες ,δεν έχει καμία σχέση με εσένα .

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ πως προσπαθείς να ελέγξεις αυτό που έρχεται και τρέχεις για να προλάβεις το ...χάος του internet. Δυστυχώς για σένα και για πολλούς άλλους στο διαδίκτυο τίποτα δεν μένει ασχολίαστο και φίμωση σε ότι είδους site θέλεις ,δεν θα πετύχεις. Πολύ απλά δε γίνεται!

Φαίνεται πως έχεις συνηθίσει στην ζωή σου να κάνεις ή να λες μαλ_κίες και αυτές να μένουν ατιμώρητες. Ε αυτήν την φορά ,έπαιξες με λάθος αντίπαλο (τον κόσμο του Συλλόγου) και θα χάσεις ταπεινωτικά .

Αλλά ρε Μαρινάκη λύσε μας ακόμη μια απορία ...ζητάς να γίνει επέμβαση της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος επειδή ανώνυμοι αναγνώστες διασύρουν το όνομα σου και σε βρίζουν σε καθημερινή βάση. Δεκτό και κατανοητό!

Την μήνυση στο gazzetta πχ γιατί την έκανες; Που το συγκεκριμένο επειδή το διαβαζώ και σε καθημερινή βάση ,δεν σε έχει χαρακτηρίσει ΠΟΤΕ;

Προφανώς ο σκοπός σου είναι να σπείρεις τον τρόμο ,αλλά θα πέσεις στο απόλυτο κενό ..

ΥΣ: Θα τον χαρακτήριζα κύριο ,αλλά αυτόν τον τίτλο τον έχασε μια και καλή εκείνο το Σαββατόβραδο όπου υποτίμησε την νοημοσύνη κάθε σοβαρού ανθρώπου και επιδοκίμασε όλες τις ενέργειες που κάνανε οι γαύροι πριν-μετά και κατά την διάρκεια του ματς ..

ΥΣ2: Αναμφισβήτητα ο καταληλότερος πρόεδρος για αυτό το σωματείο ..

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου