ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ-ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ :ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ...ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ!


Διάβασα ένα πολύ ωραίο άρθρο στο mypanathinaikos και δεν θα μπορούσα συμφωνήσω περισσότερο με το όλο κείμενο .

Το είχα γράψει και μετά την Ριζούπολη Νο2 πως μου έκανε τρομερή εντύπωση η ..
διαφορά αντιμετώπισης του Σισέ με αυτήν του Καραγκούνη.

Ο ένας είπε τα πράγματα ως είχαν και ήταν μέσα στην τσίτα γιατί τον είχαν αδικήσει ,τον είχαν κλέψει και βίωνε το θέατρο του παραλόγου και ο ...παλιός Καραγκούνης ή αλλιώς η παλιά καραβάνα ,αρκέστηκε σε δηλώσεις 10 δευτερολέπτων ,λέγοντας ένα κρίμα και πετώντας ένα χαμόγελο. Που αυτό απο μόνο του λέει πολλά για το ...μέταλλο που έχει ο κάθε παίκτης .

Και μετά απο δύο μέρες έρχεται και η δήλωση του Κατσουράνη που αποδέχεται την συγνώμη του Τοροσίδη που προκαλούσε και έβριζε πριν καν την έναρξη του ματς. Γιατί την αποδέχτηκε; Για το καλό της Εθνικής!!! Τους κλέψανε μια νίκη και πιθανότατα ένα πρωτάθλημα και αυτός μιλούσε για εθνικές και παπάρια μάντολες! Γιατί ο Τοροσίδης είχε κάνει το κομμάτι του ,είχε πετύχει αυτό που ήθελε οπότε δεν θα του ήταν και σε τίποτα να ζητήσει και μια ψεύτικη συγνώμη.

Αυτά τα 2 περιστατικά ,όπως κι αυτά που θα διαβάσετε στο άρθρο παρακάτω είναι αρκετά ,για να πείσουν πως τα μυαλά αυτών των 2 ,αν και θα έπρεπε να ήταν υπόδειγμα για τους άλλους ,αποτελούν περίτρανα παραδείγματα προς αποφυγή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ MYPANATHINAIKOS!

Σχόλια