ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΤΖΟΡΒΑΣ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ!


Κανονικά θα το δημοσιεύαμε μέσα στις επόμενες μέρες ,αλλά μας προλάβανε οι δηλώσεις του ίδιου του Τζόρβα που μίλησε για επιθυμία του να αποχωρήσει απο το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως πολύ καλά θα θυμάστε ενδιαφέρον για τον Άλεξ έχουν εκδηλώσει ομάδες απο την Ιταλία και αυτό δεν έχει διαψευστεί ούτε απο την παε αλλά ούτε και απο τον ίδιο τον παίκτη.

Αυτό που δεν ξέρετε όμως είναι πως απο ...
τις αρχές του 2011 ο Τζόρβας έχει συγκεκριμένες προτάσεις απο ομάδες τις Ιταλίας και τις οποίες έχει εξετάσει και η ίδια η παε ,η οποία ποτέ δεν ήταν αρνητική σε ενδεχόμενο πώλησης του.

Η λογική λέει πως ο Τζόρβας το καλοκαίρι την κάνει για Ιταλία ,αφού και ο ίδιος πλέον δεν το κρύβει πως θέλει να φύγει απο αυτό το πρωτάθλημα.

Τώρα θα μπορούσαμε να αρχίζουμε να λέμε και για το ποιες ομάδες είναι ,αλλά απο το να υποθέτουμε και να λέμε αρλούμπες ,καλύτερα μόκο! Αν και η μια απο τις 2 προτάσεις που έχει πιστεύουμε πως είναι η Genoa.

Για να μείνει στην ομάδα ,μάλλον πρέπει να συμβούν πολλές σημαντικές εξελίξεις που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα διοικητικά μας.

ΥΣ: Άλλος ένας που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα φύγει είναι ο Λέτο ...μακάρι να μην γίνει τίποτα και για τους 2 παίκτες και να συνεχίσουν στην ομάδα ,αλλά ένα τέτοιο σενάριο μάλλον είναι αδύνατο.

Σχόλια