ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΣΣΗ ...ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ!


Ελέω άλλη μιας κούπας που κατέληξε στον γαύρο στο βόλλευ αντρών και βλέποντας την συνεχή οικονομική κατιούσα που παίρνουν τα ερασιτεχνικά μας τμήματα ,αναπόφευκτα το μυαλό μου πάει στον Βλάσση Σταθοκοστόπουλο..

Πριν 2 χρόνια ο ...
Θανάσης Γιαννακόπουλος ,ύστερα απο την αποχώρηση του Βλάσση απο το τμήμα ,δήλωνε πως θα απογειώσει το τμήμα ,πως θα έρθουν μεγάλες ευρωπαϊκές επιτυχίες και το τμήμα θα έχει ανάλογη φροντίδα και κατ επέκταση με αυτό του μπάσκετ.

Το αποτέλεσμα; Η ομάδα να μην έχει τα απαραίτητα ,οι πληρωμές να είναι άγνωστη λέξη ,ο γαύρος να μας παίρνει κλεισμένους ,δικούς μας παίκτες και η ομάδα να μην έχει καμία φερεγγυότητα σε οποιοδήποτε τομέα.

Με άλλα λόγια ,μια ομάδα παρατημένη ,αφημένη στο έλεος του ...εκάστοτε πρόσκαιρου μεσσία!

Αρέσει ,δεν αρέσει ο Βλάσσης Σταθοκοστόπουλος είναι ο μοναδικός παράγοντας που ασχολήθηκε με τον Σύλλογο ,έσπρωξε πολλά φράγκα ,έφερε παικταράδες παγκόσμιας κλάσης και δεν πήρε πίσω ούτε μέρος των χρημάτων που έβαλε ,ούτε παραπάνω προβολή και διαφήμιση προς το πρόσωπο του.

Ανέλαβε το τμήμα όταν ήταν στα αζήτητα και βολόδερνε στις μεσαίες θέσεις και του έδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο με τα λεφτά και τον προσωπικό χρόνο που αφιέρωνε .

Σίγουρα έκανε λάθη και αυτός όπως στο θέμα της Γλυφάδας ή τις κακές επιλογές παικτών/προπονητών ,αλλά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να του προσάψει πως δεν αγαπούσε τον Σύλλογο ή δεν προσπάθησε.

Έφερε Κλέμπερ ,Νασιμέντο ,Ντάντε ,Μαρσελίνιο ,Γκόμεζ ,Μπάεφ και τόσους άλλους παικταράδες ,έφερε κούπες ,πήγε σε 2 ευρωπαϊκά final 4 ...και μέσα σε 2 χρόνια το τμήμα απλά ΔΕΝ υπάρχει!

Και ο λόγος που έφυγε; Ρωτήστε καλύτερα τον Θανάση Γιαννακόπουλο ,που αμφισβητούσε τις προθέσεις του .Βλέπετε ,όταν ο Βλάσης του έλεγε να ανοίξει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και όχι στα λόγια ,τις πόρτες του ερασιτέχνη ,ώστε να υπάρχει νέο αίμα στον ερασιτέχνη ,ο Θανάσης έβλεπε με καχυποψία την όλη πρόταση ..

Πείτε το ...ωδή προς τον Σταθοκοστόπουλο ,πείτε το όπως θέλετε ,αλλά αυτός ο παράγοντας βοηθούσε πρακτικά τον Σύλλογο και ποτέ κανείς δεν μπορούσε να τον κατηγορήσει ούτε για τσιγγουνιά ,ούτε για πόζα ... 

Σχόλια

  1. Τα 2,1 εκ. € για τον Βύντρα είναι πολλά?

    Το 4-2-3-1 αναλύει τα δεδομένα που φέρνει η ανανέωση του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα στον Παναθηναϊκό με την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του συλλόγου εν μέσω διοικητικής αναταραχής.

    http://tesera4.blogspot.com/2011/03/21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου