Ο ...ΜΑΝΤΗΣ Κ.ΓΚΟΤΖΟΣ

Γκότζος

Η αλήθεια είναι πως περάσανε πολλές μέρες που ΔΕΝ ασχοληθήκαμε μαζί του και ζητάμε ΤΑΠΕΙΝΑ συγνώμη. Έτσι κι αλλιώς είναι φανερό πως σε αυτό το blog ,ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει ξεχωριστή θέση .

Στο τελευταίο του κείμενο στο theplayer.gr ,είπε να μιλήσει λίγο για μπάλα και αναφέρθηκε στο θέμα του κέντρου και την ανανέωση που χρειάζεται .

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
...επειδή είναι ηλίθιο να αποδοκιμάζουμε κάτι για να το ...αποδοκιμάζουμε ,το συγκεκριμένο θέμα όντως πρέπει να παίξει έντονα στα γραφεία της παε καθώς και οι 3 στους οποίους αναφέρεται είναι σε προχωρημένη ηλικία .

Ο Καραγκούνης ήδη δεν μπορεί να βγάλει πάνω απο μισή ωρα  και ο Κατσουράνης δεν έχεις σε όλα τα παιχνίδια καλή απόδοση .

Όσον αφορά όμως την υπόθεση Ζιλμπέρτο ,έχουμε επαναλάβει άπειρες φορές πως ο συγκεκριμένος παίκτης αποτέλει ΚΟΣΜΗΜΑ για τον Σύλλογο. Η παρουσία του και μόνο στην ομάδα ,της ανεβάζει το επίπεδο. Και φυσικά δεν έχουμε να κάνουμε με έναν παίκτη ο οποίος δεν σέβεται τα λεφτά που πληρώνεται και κοροϊδεύει .

Η αγωνιστική του παρουσία σίγουρα δε γίνεται να κινείται συνέχεια σε υψηλά επίπεδα. Όμως όση φρεσκάδα χάνει απο τα χρόνια ,την καλύπτει (πολλές φορές και με το παραπάνω!) με την τεράστια εμπειρία που διαθέτει. Και αυτό το απέδειξε περίτρανα στα συνεχή ντέρμπι που είχαμε τον προηγούμενο μήνα ,κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις .

Τώρα ,αν στον κ.Γκότζο του πέφτει λίγος ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και πιστεύει πως δεν έχει θέση στον Παναθηναϊκό του Βύντρα-Σπυρόπουλου-Σαριέγκι-Καντέ ,τότε εμείς δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη ..

Έτσι κι αλλιώς ,όπως φαίνεται ,ο κ.Γκότζος μπορεί και να διαθέτει μαντικές ικανότητες και να γνωρίζει απο τώρα την απόδοση που θα έχουν παίκτες μας την επόμενη σαιζόν ..αν όντως έχει τέτοιες ικανότητες ,τότε είναι κρίμα να χαραμίζεται σε αρθρογραφίες και ραδιοφωνικές εκπομπές.

ΥΣ: Με το χέρι στην καρδιά ...πιστεύετε πως στο δίλημμα "παραμονή Σσέ ή επιστροφή Ν Ντόι" θα επέλεγε το πρώτο;

Σχόλια