ENAΣ-ΕΝΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ...


Βγαίνουν όλοι ένα-ένας για να μας θυμίσουν το τρομερό έργο που έχουν κάνει οι Βαρδινογιάννηδες και να μας τους αγιοποιούν ,περνώντας μας για μαλάκες ,λες και γίνεται να ξεχάσουμε την διοικητική τους ανυπαρξία τα χρόνια που έκανε πάρτι ο πράκτορας..

Και ο Μήτσου τώρα θυμήθηκε να εμφανιστεί; Τώρα;; Εντελώς τυχαία ε;;
Σειρά να παίρνει και ο Φιλιππίδης να μας πει και αυτός τον πόλεμο που του έκανε ο κόσμος και τον οδήγησε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης την ώρα της μαύρης Ριζούπολης ..

ΥΣ: Ναι ,ναι ...κι μετά βγαίνει ο Τζίγγερ και μιλάει για πρόθεση του να λειτουργεί ως 30% ...

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/1/11 8:44 μ.μ.

    ΡΕ ΓΛΑΣΤΡΑ ΜΗΤΣΟΥ {Ο ΕΚΙ =2 ΡΙΒΑΛΝΤΟ} ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ..ΟΥΣΤ ΡΕ...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΜΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/1/11 9:44 μ.μ.

    ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΝΤΑΜΠΛ ΤΟΥ 2004 ΜΕ ΤΡΙΑΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΓΟ ΖΙΟ, ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝ, ΤΟΝ ΤΖΟΛΕ, ΤΟΝ ΓΚΕΟ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΝ ΚΑΣΝΑ?
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΟ'Ι' ΠΑΡ'ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστά, χρειαζόμαστε ιδιοκτήτη σαν τον Βαρδινογιάννη... Για να παίρνουμε στα 30 χρόνια 7 πρωταθλήματα και στα 13 μόλις... ένα(1)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/1/11 10:33 μ.μ.

    THE GAM€ I$ OV€R.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/1/11 11:36 μ.μ.

    ακομα δεν βαλατε μυαλο με τους σωτηρες βγενοπουλο και πατερα?....!
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ.ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.
    ΓΙΝΕΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/1/11 9:56 π.μ.

    Επειδή δεν έχω χρόνο για απαντήσεις, θα γράψω πολλά. Ας ενημερωθούν και οι «Θωμάδες», διότι το ψέμα από τα ΜΜΕ πάει σύννεφο.!! Έβγαλαν τον Κωνσταντίνου (που κάποτε έλεγε δεν τον άφηναν να μπει στην Λεωφόρο).. και την Μούμια τον Μήτσου (άκουσα τι έλεγε), που αν ο ΑΡΔ είχε παπάρια στα παντελόνια θα έπρεπε να τον έκανε να τρέχει ακόμα, με τις μαλακίες που έλεγε!!

    Κατ’ αρχήν Press , αυτό που έγραψες για το ότι «Και πάλι τότε δεν καλύφθηκε η προβλεπόμενη ΑΜΚ κατά κάποια εκατομμύρια .Και αυτό συνέβη γιατί ούτε οι επιφανείς Παναθηναϊκοί δεν είχαν πειστεί για την τότε πολυμετοχικότητα.» είναι ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ.!!!
    Μάθε λοιπόν πώς Ο ΣΟΦΕΡ από πριν είχε κάνει σαφές, πώς ΚΑΝΕΙΣ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα έπαιρνε πάνω από 10 %.!! Ακόμα δε, το αδιάθετο ποσό που δεν καλύφθηκε το 2008 η Α.Μ.Κ. γύρισε στον παλιό ιδιοκτήτη και γι’ αυτό το ποσοστό που κατέχει σήμερα είναι περίπου 57%.!!! Ακόμα και αν κάποιος επιφανής να έπαιρνε το ποσοστό, πάλι ο Τζίγγερ θα είχε το πάνω χέρι.!! ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. και Γ.Σ. !!! ΕΔΩ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ.!! Ο ΕΧΩΝ ΤΟ 67 % (τα 2/3 δηλαδή) μπορεί να περάσει ο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΛΕΙ.!! 57 που κατέχει και μαζί με ερασιτέχνη και Παύλου πάει πάνω από 70 %.!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ?? Η εκλογή Κωνσταντόπουλου.!!
    Μπορεί να μην είχαν πειστεί για την πολυμετοχικότητα, αλλά ήλπιζαν στην συνέχεια με Α.Μ.Κ. να κατεβάσει το ποσοστό του.!!

    Παμε να δούμε μερικά που ο πολύς κόσμος δε ξέρει.!!!!!!!!!!

    Γιατι ο Βαρδινογιαννης θελει να κρατησει το 30% μιας "ζημιογονου" (όπως το περιβάλλον και οι τσάτσοι του λένε) εταιρειας οπως η ΠΑΕ Παναθηναικος??????.

    Ας δουμε πρωτα γιατι ΔΕΝ τους ενδιαφερει...

    1) Δεν τους ενδιαφερει λογω φιλαθλης/οπαδικης ταυτοτητας. Ειναι οσο Παναθηναικοι ειναι και ο Κοκκαλης. Αποδεδειγμενα.

    2) Δεν τους ενδιαφερει λογω εγωισμου. Εφοσον καποιος δεν εχει φιλαθλα αισθηματα δεν εχει και εγωισμο και φιλοδοξιες. Ή οσες
    ειχαν τις εξαντλησαν.

    3) Δεν χρειαζονται πλεον τη διαφημιση της επιτυχιας. Οπως και ο Κοκκαλης (σ.σ. τον γαύρο) χρησιμοποιησαν τον Παναθηναικο για να πετυχουν μια αναγνωρισιμοτητα. Πλεον ειναι κρατος εν κρατει δεν χρειαζονται καποια ομαδα για αντιβαρο και η νεα γενια δεν εχει μεγαλωσει με τη παλια νοοτροπια του ελληνα κεφαλαιουχου, οτι τα λεφτα τα δειχνεις με αγαθοεργιες και παραγοντιλικια (αμφιβαλλω και για το οτι καποια απο τις νυφες ή τα παιδια της Μαριαννας εχει τη καψα της για την "Ελπιδα")... Για αυτους ο Παναθηναικος ειναι πλεον μια ΑΕ... Δυο στηλες... "Εσοδα" και "Εξοδα". Οσο η σουμα της πρωτης στηλης ειναι μεγαλυτερη απο αυτη της 2ης ειναι ευχαριστημενοι...

    4) Για αν εκδικηθουν το κοσμο ή το Βγενοπουλο... Οχι... Αυτα μπορει να τα λεμε εμεις στα νευρα μας αλλα δεν νομιζω οτι τους ενδιαφερει ιδιαιτερα. Εαν τους ενδιεφερε θα τα ειχαν βαλει και με το Κοκκαλη με τον οποιο ηταν και απευθειας αντιπαλοι στον επιχειρηματικο στιβο και τους ειχε φαει και στα ψηφιακα του ΟΤΕ... Ειναι πολυ υπολογιστες και ψυχροι αφενος για να εχουν αισθηματα και αφετερου, ακομα και αν εχουν, για να τα αφηνουν να οριζουν τις αποφασεις τους και της κινησεις τους.
    Προφανως μπορειτε να βρειτε και αλλους λογους αλλα νομιζω οτι ειναι πιο σημαντικο να δουμε
    Γιατι θελουν να ελεγχουν τουλαχιστον ενα ποσοστο στο Παναθηναικο
    Η απαντηση ειναι απλη κυριοι. Γιατι κονομανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/1/11 9:58 π.μ.

    "Μας πώς κονομανε?" ακουω τον αντιλογο της Κατιας... "Η ΠΑΕ ειναι ελειμματικη, τοσα εκατομμυρια μπαινει μεσα"...

    Η ΠΑΕ προ ΠΕΚ εμπαινε μεσα οσο ακριβως χρειαζονταν για να μην πληρωνει φορο. Και τα λεφτα δεν τα εβγαζαν απο εκει. Τα λεφτα
    τα εβγαζαν απο διαφορες εταιρειες δορυφορους οι οποιες απομυζουσαν την ΠΑΕ προσφεροντας, ταχα μου, υπηρεσιες... Να τις απαριθμησω?
    Green Team,
    Ticket Club,
    ΓΗΠΕΛ,
    Και φυσικα το αισχος της μισθωσης της Παιανιας...
    Τα χοντρα τα φραγκα τα βγαζουν απο εκει, οχι απο τα εισιτηρια ή τις χορηγιες. Αυτα απλα κρατανε τη μανα του λοχου σε μια κατασταση ημιθανη
    ωστε να μπορουν να την αρμεγουν οι βδελλες...
    Σκεφτειτε λιγο... Εξι εκατομμυρια ευρω στοιχιζει η Ακαδημια... Ποσα απο αυτα, λεω εγω, πανε ως μισθωση στη Παιανια και στους ξενωνες της?
    Βαλτε και τη μισθωση που πληρωνει η αντρικη ομαδα στη Παιανια στη σουμα... Συνυπολογιστε οτι τη συντηρηση της Παιανιας τη πληρωνει ο ενοικιαστης, δηλαδη η ΠΑΕ και τι εχετε? Μια κοτα με χρυσα αβγα...

    Παμε στη ΓΗΠΕΛ... Πεντε εκατομμυρια ευρω στοιχισε μονο η μελετη στο Βοτανικο. Ποιος τα πληρωσε? Η ΠΑΕ φυσικα. Που πηγαν. Κανεις δε ξερει...
    Ποσα παιρνουν σε μισθους τα στελεχη της ΓΗΠΕΛ οπως η επιτομη της αποτυχιας ο Σαμαρας? Αραγε οι μισθοι της ΓΗΠΕΛ συμπεριλαμβανονται στα 7εκ ευρω διοικητικα εξοδα της ΠΑΕ? Δε νομιζω...

    Παμε και στη Green Team. Σε ποιον ανηκει η εταιρεια? Παλια ηταν στο ονομα της Αγαπης Βαρδινογιαννη. Μετα το διαζυγιο με τη μουμια δε ξερω που ειναι αλλα εχετε δει ποτε εσεις εσοδα απο τη Green Team? Οχι. Ε τοτε γιατι υπαρχει? Για να φοραμε φανελες? Τις πουλαει και η Adidas δε χρειαζεται να εχουν τοσες "ζημιογονες" μπουτικ αφου "μπαινουν μεσα" (ελα παμε ολοι μαζι χαχαχαχαχα)...
    Σιγουρα μια πιο ψαγμενη ερευνα θα βρει και αλλα... Και παμε στο ζουμι...

    Γιατι τον ενδιαφερει το 30% το Βαρδινογιαννη?
    Γιατι το 30% του εξασφαλιζει οτι δεν θα αλλαξει η σχεση της ΠΑΕ με ολες τις εταιρεις που ανεφερα παραπανω. Δηλαδη και με 55% και 30% θα συνεχισει να εχει τα ιδια, περιπου, κερδη με το ΜΙΣΟ ΚΟΣΤΟΣ

    Πώς θα γινει αυτο? Μα με το περιβοητο 67% και τη βοηθεια της ανιερης συμμαχιας Γιαννακοπουλου...
    Αυτη τη στιγμη ο Βαρδινογιαννης κερδιζει οτι και να γινει. Μενει με το 55%, εχει το 12% που χρειαζεται να παει στο 67% και να διαλυσει την ομαδα μειωνοντας τα εξοδα της (στα οποια δε θελει να συμμετεχει) και συνεχιζοντας τη κονομα του real estate.

    Παει στο 30%? Κρατει τη κονομα του real estate (την οποια μπορει και να αυξησει οπως θελει, αφου εχει το συλλογο απο τα παπαρια) και μειωνει στο μισο τη συμμετοχη του. Οποτε λιγο πολυ ειτε στο 55% ειτε στο 30% τα ιδια λεφτα θα βαζει και τα ιδια θα βγαζει...

    Αναρωτιεστε ακομα γιατι τον μουτζωσε ο Βγενοπουλος?

    Και το χειροτερο απο ολα ειναι οτι δεν εχουμε γηπεδο και αυτο αυτοματα κανει τη ΠΑΕ μια μαυρη τρυπα οπου απλα θα της πετανε λεφτα μεσα
    και θα γεμιζει ποτε. Εαν ειχαμε γηπεδο θα μπορουσε καποιος να κανει ενα μεσοπροθεσμο, μακροπροθεσμο, πλανο και να πει "σε 10 χρονια θα εχω κερδος αρα ειναι μια επενδυση που αξιζει να γινει". Τωρα οπως ειναι τι επενδυτες να βρει ο Βγενοπουλος? Ολοι θα του πουνε "πλακα μας κανεις? αφου δεν υπαρχει περιπτωση ουτε καν να ισοσκελισεις προυπολογισμο καποτε"... Και φυσικα ποιος σαμποταρε το γηπεδο? Ο Βαρδινογιαννης και ο Γιαννακοπουλος, ο ενας μεσω των οσων δεν εκανε με τη ΓΗΠΕΛ και ο αλλος με τον Ερασιτεχνη.
    Και κατι τελευταιο. Εψαξα χθες να βρω το ποσοστο που ξοδευουν οι αγγλικες ομαδες στις ακαδημιες γιατι αυτο το 6εκ μου καθισε ασχημα. Δε τα καταφερα ωστοσο επαληθευσα κατι ενδιαφερον. Στην οικονομικη αναφορα της Man Utd βρηκα οτι το χρυσο νουμερ για να εχει μια ΠΑΕ κερδη ή εστω να ισοσκελιζει προυπολογισμο ειναι το 60%... Τι ειναι αυτο? Το ποσοστο των συνολικων εσοδων που πρεπει να πηγαινουν σε μισθολογιο... Ξερετε ποσο ηταν το μισθολογιο της ΠΑΕ φετος? 26εκ. ευρω. Σκαρτα. Τα εσοδα? 47εκ... Δηλαδη 54% (πολυ κατω του 60%)... Και ομως μπηκε μεσα 8εκ... Γιατι? Την απαντηση την εχω δωσει παραπανω..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/1/11 10:14 π.μ.

    Ο στοχος πια των Γκοντζων και των παρατρεχαμενων τους ειναι η πληρης απαξιωση και ολικη πανωλεθρια αυτης της ομαδας. Ελπιζω αυτο να εχει γινει φανερο και στους πιο αδαεις των οπαδων του Παναθηναικου.

    Τι εξυπηρετει?

    1)Την εξευτελισμο των Πατερα-Βγενοπουλου που στηριξαν και δημιουργησαν αυτη την ομαδα

    2)Την αποκατασταση του ονοματος Βαρδινογιαννη στα ματια των οπαδων,ωστε να προετοιμαστει το εδαφος και να επιστρεψει ως Σωτηρας..

    3)Την επιστροφη της ομαδας στα 'φυσιολογικα οικονομικα' πλαισια κατα Τζιγγερ,ωστε να ειμαστε 'νοικοκυρηδες' , να μην 'χρωσταμε' και να μην κινδυνευει με 'χρεοκοπια' η ομαδα,χωρις την παραμικρη αντιδραση των 'εξαπατημενων' οπαδων.

    4)Την καταστροφη οποιασδηποτε σκεψης καποιου μετοχου ή νεου επενδυτη να ασχοληθει ενεργα με την ομαδα.Ποιος 'αλεξιπτωτιστης' θα τολμησει πια να διαθεσει τα εκατομυρια του?

    Η αποχωριση Σισε εξυπηρετει αυτη την στιγμη τα σχεδια τους?
    ΝΑΙ με την προυποθεση να ειναι οικιοθελης αποχωριση,ωστε να μην φορτωθει το κριμα στο λαιμο τους.Οποτε ας περιμενουμε τις εξελιξεις ωστε να δουμε αν θα φυγει τωρα ή το καλοκαιρι.
    Λυπαμαι μονο εμας, που ποναμε την ομαδα και δεν ειχαμε την στοιχειωδη λογικη να σταθουμε στο πλευρο της στα δυσκολα αλλα με τις αποδοκοιμασιες, ντου κτλ την σπρωξαμε περισσοτερο στην απαξιωση.

    ΥΓ1.Τα παπαγαλακια αρχισαν να λενε το παραμυθι. Ο κυριος Κωνσταντινου σημερα δηλωνει οτι ''μοναδικη λυση στο αδιεξοδο η επιστροφη Βαρδινογιαννη''. Εχουμε να ακουσουμε μεχρι τον Αυγουστο τετοια...

    ΥΓ2.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9:58 poli endiaferonta ta osa les kai den antilegw ,alla me vasi ta osa les ,o vgenopoulos pou anikei ston epixeirimatiko xwro k exei kanei toses emporikes simfwnies ,den ta iksere auta otan xamogeluse stis kameres ton septemvrio sto sintagma? ksafnika mesa dekemvri katalave oti den ton simferei kai tin ekane ?

    kai an nai ..eine entimo pros ton kosmo tou sillogou na min vgei na dwsei mia eksigisi k na pei pws exun ta pragmata?
    etsi ki alliws oi buisness tu me tus vardinogiannides (sigxwneusi pirews-marfin ,aktoploikes grammes) katelixan ston founto ,opote den eixe kapoio logo gia na min to kanei ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/1/11 7:20 μ.μ.

    Press τον Σεπτέμβρη δεν είχε στα χέρια του ΕΛΕΓΧΟ.!! Όταν τελείωσε ο ΕΛΕΓΧΟΣ..... που κανείς δεν ξέρει τι άλλο έδειξε..... "την έκανε".!! ΑΠΛΑ.!!

    ΕΞΗΓΗΣΗ μπορεί να ΄δωσει αργότερα.... μην ξεχνάς πως ο τζίγγερ είπε θα μιλήσει εφ' όλης της ΥΛΗΣ..... ΑΡΑ? Μήπως ακολουθήσει μετά.??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. re file na sou pw poio einai to provlima mou?

    oti OLOI tous DEN vgikan mia fora na milisoun starata ston kosmo.

    o vgenopoulos na sou thimisw pws san dikaiologia tis apoxwrisis tou itan i elleipsi enotitas/omonoias ...etsi afirimena xwris sigkekrimeni kai sovari eksigisi.

    alla auto einai to thema ...KANENAS tous den vgike na milisei ,oloi vazane kai vazoune fillades kai dimosiografus na milane emessa ek merous tous ...eine ipologoi OLOI tous ston kosmo tous sillogou kai OLOI tous xrwstane antrikies eksigiseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/1/11 9:23 π.μ.

    Σωστό αυτό που απαντάς Press αλλά σκέψου κάτι. Είναι δυνατόν να μιλήσουν αντρίκια , όταν αυτά που λένε είναι of record. !! Κανείς δεν ξέρει τι έχουν πεί μεταξύ τους ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΕΝΝΟΩ, πώς να μιλήσουν?? Ο Ένας θα αναιρεί τον άλλο και θα τον λέει ψεύτη.!!

    ΕΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.!!! ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΕΞΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ 50.000 ΦΙΛΑΘΛΟΙ..... ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.... ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ Ή ΟΧΙ.!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου